Ακόμη και η Ariel Winter έβαψε τα μαλλιά της ξανθά!

Αν έπρεπε να διαλέξουμε μια και μόνο τάση για το φετινό καλοκαίρι, αυτή θα ήταν τα ξανθά μαλλιά. Οι διάσημες, η μια μετά την άλλη, αλλάζουν το χρώμα τους και επιλέγουν το ξανθό. Μάλιστα, η λίστα περιλαμβάνει μια σειρά από καστανές που δεν περιμέναμε ποτέ να τις δούμε με οποιοδήποτε άλλο χρώμα πέρα από αυτό!

Η Emily Ratajkowski είναι η μια περίπτωση και η άλλη είναι η Ariel Winter η οποία μόλις προστέθηκε στη λίστα.

“Winter is coming!!!” έγραψε η Ariela Winter κάτω από αυτή τη φωτό κάνοντας το τέλειο λογοπαίγνιο με το επίθετό της. Το χρώμα για το πολύ ανοιχτό ξανθό χρώμα των μαλλιών της πηγαίνει στην hair colorist Tabitha Dueñas η οποία είναι υπεύθυνη και για το προηγούμενο strawberry blonde που είχε.

‘Οπως είπαμε, η Ariel Winter δεν είναι η μοναδική αλλά η… μια ακόμη διάσημη που προστέθηκε στη μεγάλη λίστα των διασήμων που για αυτό το καλοκαίρι επέλεξαν το ξανθό. Μάλιστα, σύμφωνα με την αμερικάνικη Vogue και η Kaia Gerber είναι πλέον ξανθιά, ωστόσο η ίδια δεν έχει ανεβάσει ακόμη κάποια φωτογραφία στο instagram της. Αν, όμως, είσαι αρκετά παρατηρητική θα δεις το νέο της χρώμα να φαίνεται κάτω από το καπέλο της!

Λοιπόν, ποια λες να είναι η επόμενη;

 

Read More

And More