Alicia Keys: “Μου πήρε μια ζωή να αποκτήσω αυτή την επιδερμίδα!”

Ο κόσμος της ομορφιάς δεν είναι ένας βαρετός, στατικός κόσμος. Εξελίσσεται και κάθε φορά έχει κάτι νέο να μας συστήσει. Έτσι, λοιπόν, φέτος έχουμε την τάση του bare face που θέλει το πρόσωπό μας να είναι γυμνό από κάθε ίχνος μακιγιάζ. Και είναι το ίδιο trend που μας περνάει στη λογική του “SKIN FIRST!”. Ε-πι-τέ-λους!

Όλα αυτά, βεβαίως, οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην Alicia Keys η οποία σταμάτησε να κάνει μακιγιάζ και δεν σου λέω άλλες λεπτομέρειες γι’αυτό μιας και μόνο αν ζεις στον Άρη δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει με την Alicia Keys.

Η ερώτηση είναι: πώς απέκτησε η Alicia Keys αυτή την επιδερμίδα και πόσο εύκολο ήταν γι’αυτήν; “Μου πήρε μια ζωή να αποκτήσω αυτή την επιδερμίδα” είπε στο βρετανικό Elle (είναι στο εξώφυλλο του τεύχους Δεκεμβρίου) και συνέχισε: “Αυτό που εννοώ είναι πως ξέρω πόσο δύσκολο είναι να έχεις ένα πρόσωπο με σπυράκια και σημάδια. Ζούσα έτσι για πολύ καιρό και κάτω από το βλέμμα του κοινού”.

Και παρά το γεγονός ότι η Alicia Keys δεν έδωσε πολλά info για το πώς φροντίζει την επιδερμίδα της, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι κάτι τέτοιο οφείλεται είτε σε καλό DNA είτε σε καλό δερματολόγο και κάμποσα fractional laser ή θεραπείες από αυτές που σου… “καίνει” το πρόσωπο όπως είχε πει κι εδώ ο Alexander Wang.

Στην ίδια συνέντευξη η ίδια είπε για την (πρόσφατη) εποχή που πήρε την απόφαση να μην ξανακάνει μακιγιάζ και τις αντιδράσεις του κόσμου: “Κάποιοι το αποκάλεσαν αυτό σταυροφορία. Γέλασα πολύ όταν το άκουσα! Είχα μεγάλο άγχος να έχω την εμφάνιση που ήθελε η μουσική βιομηχανία αλλά όχι πια!”.

Η τάση του bare face είναι τόσο έντονη και τόσο μεγάλο αυτό το project της Alicia Keys που έχει ειδική make up artist για να ΜΗΝ τη μακιγιάρει. Όμως, κάνει κάποια πολύ έξυπνα tricks για να διατηρεί την επιδερμίδα της τόσο τέλεια. Όπως,. το μασάζ με τα παγάκια! Say…. whaaaaat? Κάνε κλικ εδώ και δες τα μυστικά της Alicia Keys! Γιατί εκείνη μπορεί να μην τα λέει, εμείς όμως τα ξέρουμε!

Read More

And More