Αλήθεια τώρα; Πόση ώρα κάνει η Kim Kardashian να ετοιμαστεί κάθε πρωί!

Εμείς και η Kim Kardashian: δύο διαφορετικοί κόσμοι! Ένα απλό παράδειγμα: εμείς, οι κανονικοί άνθρωποι ξυπνάμε το πρωί άρον- άρον, πλένουμε πρόσωπο- βάζουμε αντηλιακή (τιιιιιιιι δεν βάζεις αντηλιακή;), ντυνόμαστε, φτιάχνουμε τάπερ φεύγουμε για τη δουλειά. Α! Και βαφόμαστε στο αμάξι. Συνολικός χρόνος: 30 λεπτά.

Έχεις αναρωτηθεί πόσος είναι αυτός ο χρόνος για την Kim; Ή με άλλα λόγια πόσο κάνει να ετοιμαστεί το πρωί; Η απάντηση ήρθε μέσα από το προσωπικό της application που λέει ότι κάνει κάθε πρωί δύο ώρες! “Νομίζω ότι θα θέλατε να ρίξετε μια ματιά στο καθημερινό μου beauty routine. Κάνω μακιγιάζ και μαλλιά περίπου δύο ώρες καθημερινά. Είναι το καλύτερο διάστημα για να απαντήσω στα mail μου, να κάνω κάποια επαγγελματικά τηλεφωνήματα και να δω τι γίνεται στα social media!”, είπε (Α, ναι! Ξέχασα να σου πω ότι η Kim δεν κάνει μόνη της make up- μαλλιά).

Και μια μικρή γεύση από ένα μικρό βίντεο…

Πάντως, επειδή η αλήθεια είναι πως όλες θα θέλαμε την glam εμφάνιση της Kim κάθε μέρα, κάνε κλικ εδώ και δες μικρά αλλά θαυματουργά tips για να ετοιμάζεσαι σε συντομότερο χρονικό διάστημα το πρωί!

Read More

And More