All I want for Christmas is you! Αυτή είναι η λίστα των δώρων μας για φέτος τα Χριστούγεννα!

Υπάρχουν κάποια πράγματα που όσο πλησιάζουν τα Χριστούγεννα είναι για μένα παράδοση. Παραδοσιακά, λοιπόν, παίρνω πάντα τρία κιλά από τα μελομακάρονα προτού καλά- καλά ο μήνας φτάσει 25 και παραδοσιακά επισκέπτομαι ένα κατάστημα της The Body Shop αρκετές μέρες πριν για να βρω δώρα για τους αγαπημένους μου. Συνήθως αυτό το κατάστημα είναι στο The Mall και συνήθως περνάω εκεί κάμποσες ώρες (παραδοσιακά!) γιατί δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Αυτό που αλλάζει από χρονιά σε χρονιά είναι ότι η Christmas gift collection της The Body Shop είναι κάθε χρόνο διαφορετική (και κάθε χρόνο ακόμη πιο υπέροχη από την προηγούμενη) αλλά με τον ίδιο φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Christmas gift collection 2019 από την The Body Shop: τι να περιμένεις φέτος!

Όπως σου είπα, κάθε χριστουγεννιάτικη συλλογή δώρων της The Body Shop έχει έναν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Φέτος, λοιπόν, η The Body Shop βοηθά τα κορίτσια να γίνουν αυτό ακριβώς που ονειρεύονται: να γίνουν μηχανικοί, ακτιβίστριες ή, γιατί όχι, αστροναύτες. Σ.Σ.: στην είσοδο του καταστήματος της The Body Shop στο The Mall θα σε περιμένει ένα τέτοιο κορίτσι αλλά δεν μαρτυρώ άλλα. Σε αφήνω να τα ανακαλύψεις από κοντά.

Πώς, όμως, το καταφέρνει αυτό; Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την Plan International μία παγκόσμια φιλανθρωπική, μη κυβερνητική οργάνωση για τα παιδιά που αγωνίζεται για την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, της ισότητας των φύλων και των ισότιμων ευκαιριών για τα κορίτσια. Καθόλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου του 2019, με κάθε αγορά μας στηρίζουμε την Plan International
στην υλοποίηση ενός προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στην Ινδονησία και την Βραζιλία, που θα παρακολουθήσουν συνολικά 1.500 κορίτσια. Στόχος είναι να συγκεντρωθούν 250.000 λίρες Αγγλίας, ποσό που θα διατεθεί για την υλοποίηση του προγράμματος, έτσι ώστε τα κορίτσια να μπορέσουν να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους ή να συστήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Τι δώρα να διαλέξεις από την χριστουγεννιάτικη συλλογή!

Κάθε χρόνο αφού επισκέπτομαι ένα κατάστημα The Body Shop για να κάνω τις beauty ανακαλύψεις μου και να διαλέξω δώρα για τους αγαπημένους μου γράφω (παραδοσιακά!) αυτό το άρθρο για τα δώρα που μου άρεσαν περισσότερο. Αυτό το ξέρεις γιατί το διαβάζεις! Αυτό που δεν ξέρεις, όμως, είναι ότι πίσω από αυτό το άρθρο είμαι εγώ που έχω περάσει ωωωωωωρες ατελείωτες προσπαθώντας να ξεχωρίσω τα πλέον αγαπημένα μου μιας και α) η γκάμα είναι τεράστια αλλά ευτυχώς δεν β) υπάρχει περιορισμός ως προς το budget γιατί εδώ θα βρεις δώρα και κάτω των 10 ευρώ (πήρα πολλά τέτοια για τον εαυτό μου και κυρίως headbands και σφουγγάρια που θα δεις παρακάτω). Ιδού, λοιπόν, η λίστα των δώρων που προτείνει μια beauty editor για φέτος τα Χριστούγεννα!

Special Edition

 

  1. Juicy Pear Softening Body Butter, €15.00
  2. Juicy Pear Fragrance Mist, €18.00
  3. Juicy Pear Hand Wash, €8.00
  4. Warm Vanilla Hand Cream, €5.00
  5. Warm Vanilla Shower Gel, €8.00
  6. Warm Vanilla Body Yogurt, €10.50
  7. Rich Plump Bath Bomb, €2.00
  8. Rich Plump Exfoliating Sugar Body Scrub, €18.00
  9. Rich Plump Shimmer Mist, €20.00

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου κάθε φάση της ζωής μου είχε την χαρακτηριστική μυρωδιά της The Body Shop: όλη μου η εφηβεία μύριζε White Musk και τα πιο όμορφά μου καλοκαίρια έχουν την μυρωδιά του body butter καρύδας (ξοδεύω τουλάχιστον τέσσερα βαζάκια κάθε καλοκαίρι και το κομπλιμέντο κάθε φορά είναι το ίδιο: τι φοράς και μυρίζεις τόσο φανταστικά;). Επίσης, όλα μου τα Χριστούγεννα μυρίζουν The Body Shop. Μόνο που εδώ η μυρωδιά είναι κάθε φορά άλλη, ανάλογα τις συλλεκτικές συλλογές που έχει κυκλοφορήσει το αγαπημένο μου brand. Φέτος, λοιπόν, αυτές είναι τρεις. Σημείωσε:

1.Special Edition Juicy Pear

Η πιο δροσερή, ξεσηκωτική και ταυτόχρονα εορταστική μυρωδιά για φέτος έρχεται από την σειρά Juicy Pear στην χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία που έχει ως βασικό συστατικό το εκχύλισμα αχλαδιού από την Ιταλία.

2.Special Edition Rich Plump

Αυτή η σειρά μας πρωτοσυστήθηκε πέρυσι τέτοια εποχή και αγαπήθηκε τόσο πολύ (ήμουν μια από αυτές που την λάτρεψαν!) ώστε φέτος επανακυκλοφορεί. Η σειρά Rich Plump είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα δαμάσκηνου από την Τουρκία και ντελικάτες νότες λουλουδιών και θα την βρεις στην χαρακτηριστική μοβ συσκευασία.

3.Special Edition Warm Vanilla

Τα πιο γλυκά Χριστούγεννα έχουν ένα άρωμα ζεστό και χαλαρωτικό. Η special edition σειρά περιποίησης σώματος Warm Vanilla είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα βανίλιας Μαδαγασκάρης και το απολαυστικό της άρωμα θα σε βάλει αμέσως στο κλίμα των γιορτών!

Gift sets

 

  1. White Musk Mist and Shower Duo, €18.00
  2. Go bananas set, €28.50
  3. Shave away kit, €26.00
  4. Winter Protection Hemp Hand and Nail set, €13.00
  5. Hello Aloe Soothing Skincare Kit, €24.50
  6. Zingy & Zesty Citrus Delights Bag, €18.00

Ένα από τα πράγματα που λατρεύω στην The Body Shop είναι ότι εδώ θα βρω δώρα για όλους τους αγαπημένους μου, σε όποιο budget κι αν κινούμαι. Και κάτι κάτι: αν ο χρόνος είναι χρήμα, κερδίζεις διπλά γιατί δεν χρειάζεται να επισκεφτείς 124 διαφορετικά μαγαζιά για να τους ικανοποιήσεις όλους. Η λίστα δώρων εδώ είναι τεράστια και μπορεί να καλύψει από την αδερφή σου μέχρι το αγόρι σου!

Beauty gadget

  1. Hair Slides, 9.00
  2. Ms. Santa Bath Lily, €6.00
  3. Layers of Fun Nail File, €5.00
  4. Dream Big Hair Wrap, €14.00
  5. Live Your Dreams Sleeping Mask, €6.00
  6. Reindeer Headband, €7.00

Ένα από τα πράγματα που αγαπώ στην The Body Shop είναι τα gadget της: από εδώ προμηθεύομαι όλα μου τα σφουγγάρια, από εδώ έχω προμηθευτεί και αυτή την ειδική βούρτσα για να κάνω dry brushing. Ειδικά, όμως, για τις γιορτές η The Body Shop διευρύνει αυτή την συλλογή των gadget με πολλά και πολύ υπέροχα new entries όπως τα σφουγγάρια με την Αγιο-Βασιλίτσα και τον Τάρανδο, τα τσιμπιδάκια με τα motivational quotes και πολλά, πολλά ακόμη που θα δεις παρακάτω!

Μακιγιάζ

  1. The Sparkler, €23.00
  2. Matte Lip Liquid Trio, €24.00
  3. Shine Lip Liquid Berry Glaze, €8.00
  4. Illuminating Drops of Gold, €18.00
  5. Illuminator Powder, €18.00

Χριστούγεννα θα πει λάμψη και με την συλλεκτική συλλογή μακιγιάζ της The Body Shop περνάς με ευκολία από την θεωρία στην πράξη! Η συλλογή περιέχει glitter, υπέροχα liquid lipstick στο πιο φλογερό κόκκινο και πολλές ακόμη εκπλήξεις που μπορείς να κάνεις δώρο στην κολλητή σου ή να κρατήσεις για τον εαυτό σου!

Θέλεις περισσότερες ιδέες; Ανακάλυψε όλη την christmas συλλογή δώρων της The Body Shop εδώ!

 

Read More

And More