Αν είσαι φανατική του Touche Eclat τότε θα πρέπει να αποκτήσεις αυτή τη συλλεκτική έκδοση

Το Touche Eclat είναι μέσα στη λίστα με τα προϊόντα που πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσεις μια φορά στην ζωή σου. Αλλά να που αν το αγοράσεις θα θέλεις να το βάλεις στο πρόσωπο και το νεσεσέρ σου ξανά και ξανά γιατί δίνει αυτό το λαμπερό εφέ και ανήκει στη λίστα με τα προίόντα- θρύλους που αν τα έχεις αυτομάτως αναβαθμίζεσαι.

Το Touche Eclat, ή αλλιώς το μαγικό ραβδί μακιγιάζ από τον Yves Saint Laurent, δεν είναι ούτε απλώς ένα highlighter ούτε απλώς ένα concealer. Είναι ένα προϊόν που απελευθερώνει το μαγικό του φως στο πρόσωπό σου εξαφανίζοντας μαύρους κύκλους και σημάδια κούρασης και θα το βρεις σε δύο αποχρώσεις, ενώ το Radiance είναι ιδανικό για κάθε επιδερμίδα.

Το νεότερο… νέο σχετικά με το best seller προϊόν του Yves Saint Laurent είναι ότι θα το βρεις σε περιορισμένο αριθμό και σε αυτή την συλλεκτική εκδοχή γεμάτη με αστέρια με αφορμή την 25η επέτειό του. Όσον αφορά την τιμή του star edition ανέρχεται στα €41.57.

Last chance info: για τους μαύρους κύκλους χρησιμοποίησε πρώτα κορέκτορε και έπειτα δώσε φως στο πρόσωπό σου με το Touche Eclat. Θα δείξεις πολύ, πολύ ξεκούραστη και φωτεινή με έναν πολύ, πολύ μαγικό τρόπο!

Read More

And More