Αν νόμιζες ότι η Gwen Stefani ήταν αγνώριστη εδώ δεν έχεις δει ακόμη αυτό!

Την περασμένη εβδομάδα η Gwen Stefani ήταν πρώτο θέμα συζήτησης στα beauty πηγαδάκια όταν εμφανίστηκε στα Billboard Music Awards με το μακιγιάζ που βλέπεις παραπάνω και που θα δεις παρακάτω για να το εμπεδώσεις!

Και τότε η make up artist της πήρε την ευθύνη γιατί, όπως είπε, το μακιγιάζ ήταν αυτό που έκανε την όλη διαφορά γιατί η Gwen Stefani δεν εμφανίστηκε αυτή τη φορά ούτε με το signature κόκκινο κραγιόν της ούτε με τη λεπτή γραμμή eyeliner που μας έχει συνηθίσει. Και είχε μια κάποια λογική.

Μια κάποια λογική μέχρι που η Gwen Stefani αποφάσισε να ανεβάσει στο snapchat της photo χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Ναι, αυτή που βλέπεις παρακάτω είναι η Gwen Stefani!

Κι επειδή κάποιος θα μπορούσε να πει πως ναι, είναι άλλος άνθρωπος, αλλά στο κάτω- κάτω έτσι μπορεί να δείχνει η Gwen χωρίς ίχνος μακιγιάζ τελικά. Δεν έχω καμία καλύτερη απάντηση γι’αυτό εκτός από την παρακάτω no make up photo…

Και το συμπέρασμα τελικά είναι: η Gwen Stefani είναι πλέον ένας άλλος άνθρωπος και οι πλαστικές επεμβάσεις ευθύνονται γι’αυτό. Τελεία.

BONUS INFO: Κάνε κλικ εδώ και δες την θεαματική της μεταμόρφωση χρόνο με τον χρόνο!

Read More