Apivita Suncare: βρήκαμε τα αντηλιακά που θα μπορούμε να φοράμε όλο το χρόνο! Plus: δεν είναι καθόλου λιπαρά!

Στο μυαλό μιας beauty editor είναι ανεπίτρεπτο να κυκλοφορείς εκεί έξω χωρίς αντηλιακή προσώπου. Γιατί έχεις μιλήσει με δεκάδες δερματολόγους και έχεις όλα τα info εκ των έσω: η αντηλιακή σου είναι η τέλεια αντιγηραντική σου! Καθώς η μεγαλύτερη αιτία γήρανσης είναι η φωτογήρανση είναι λογικό πως αν φοράς αντηλιακή θα παρατείνεις τη νιότη σου και ρυτίδες ή πανάδες θα εμφανιστούν πολύ, πολύ αργότερα ή και καθόλου. Θα είναι με άλλα λόγια αποτέλεσμα μιας φυσιολογικής γήρανσης που συμβαίνει καθώς μεγαλώνουμε.

Από την άλλη, κατανοώ απόλυτα ότι δεν αντέχεις αυτή την αίσθηση λιπαρότητας στο πρόσωπό σου και άρα καταλήγεις να μην φοράς αντηλιακό. Πώς θα σου φαινόταν, λοιπόν, αν σου έλεγα ότι υπάρχει αυτή η σειρά που όχι μόνο δεν αφήνει κανένα ίχνος λιπαρότητας αλλά έχει το απόλυτο ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, ενώ παράλληλα την προστατεύει από την φωτογήρανση, την ενυδατώνει και της χαρίζει ομοιοχρωμία (στην περίπτωση που διαλέξεις μια tinted αντηλιακή). Ιδού, λοιπόν, η σειρά που δεν θα αποχωρίζεσαι ποτέ στο εξής!

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ APIVITA SUNCARE! ΧΩΡΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ, ΠΑΝΑΔΕΣ, ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ!

Η νέα σειρά αντηλιακών APIVITA SUNCARE έρχεται να καλύψει την ανάγκη προστασίας της επιδερμίδας από τον ήλιο όλο το χρόνο, με εξειδικευμένα, καινοτόμα, φυσικά, αποτελεσματικά και ολιστικά προϊόντα; ιδανικά για κάθε ανάγκη και τύπο δέρματος.
Η APIVITA καινοτομεί. Για 1η φορά μια σειρά αντηλιακής προστασίας συνδυάζει τη χρήση μικροφυκών της Μεσογείου με το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης -παγκόσμια καινοτομία 3D PRO-ALGAE®- προσφέροντας ταυτόχρονα αντηλιακή προστασία, προστασία από τη φωτογήρανση, αντιγηραντική και ενυδατική δράση.
6 χρόνια έρευνας, 1 διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα, το Algae Com, 20 ερευνητές και 2 χρόνια μελέτης στο βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA δημιούργησαν το καινοτόμο σύμπλοκο 3D PRO-ALGAE®, που μελετάται και ενσωματώνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως σε καλλυντικές συνθέσεις.
Το 3D PRO-ALGAE® είναι ένα καινοτόμο σύμπλοκο με πρόπολη και ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου, το nannochloropsis gaditana, που στην Ελλάδα το συναντάμε στις θάλασσες της Κρήτης. Έχει την ικανότητα να διατηρεί την τρισδιάστατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα, την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητά της κάτω από τον ήλιο. Προσφέρει ενυδάτωση και δράση κατά της φωτογήρανσης, τη Νο1 αιτία πρόωρης γήρανσης. Η ενσωμάτωση του 3D PRO-ALGAE® στη νέα σειρά APIVITA SUNCARE βοηθά ώστε η επιδερμίδα να είναι πιο ενυδατωμένη, πιο απαλή, πιο γεμάτη, πιο σφριγηλή και πιο νεανική από ποτέ!
Η αποτελεσματικότητα του συμπλόκου 3D PRO-ALGAE® αποδεικνύεται μέσα από κλινικές μελέτες που διενεργήθηκαν σε δείγμα γυναικών 30-55 ετών με φωτογηρασμένη επιδερμίδα και μετά από χρήση 28 ημερών.

Τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά:
– Το 90% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο γεμάτη και σφριγηλή
– Το 95% των γυναικών είδαν την επιδερμίδα τους πιο ενυδατωμένη και ελαστική

Στην νέα σειρά αντηλιακών της Apivita θα βρεις το τέλειο αντηλιακό για το πρόσωπο ή το σώμα που δεν θα αποχωριστείς ποτέ ξανά! Μερικά από τα πιο… beloved προϊόντα μας που θα περάσουμε μαζί τους όλο το καλοκαίρι είναι τα εξής:

1. Αντηλιακό Γαλακτώμα Προσώπου & Σώματος SPF 30

2. Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου & Σώματος SPF 50. Ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα

3. Anti-Spot Face Cream Tinted SPF 50 PA++++. Το συγκεκριμένο αντηλιακό έχει super ματ αποτέλεσμα και ένα ελαφρύ χρώμα που χαρίζει ομοιοχρωμία σε όλο το πρόσωπο. Τόσο που μπορείς να αντικαταστήσεις και το foundation σου! Επίσης, είναι ιδανικό αν εμφανίζεις πανάδες και δυσχρωμίες στο πρόσωπο.

4. ΝΕΟ Greek Mountain Tea Face Water με ελληνικό τσάι του βουνού από βιολογικές καλλιέργειες της APIVITA στον Όλυμπο. Μπορείς να το εφαρμόσεις όχι μόνο κάτω από τον ήλιο, αλλά και μετά ή πριν το γυμναστήριο, μετά τον καθαρισμό του προσώπου σου, ανά πάσα στιγμή για να τονώσεις την επιδερμίδα σου. Έχει ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση.

LAST CHANCE INFOS:

– Όλα τα αντηλιακά της Apivita προέρχονται από φυσικά συστατικά σε ποσοστό 97%

– Υπάρχει αυτή η προσωπική αγάπη με τα αντηλιακά Apivita (ειδικά τα tinted) που προσπαθώ να περάσω σε καθένα- καθεμία εντός και εκτός TLIFE! Κάνε κλικ εδώ και δες πώς έμαθα στην fashion editor του TLIFE να φοράει το αντηλιακό προσώπου της κάθε-μια-μέρα!

Read More

And More