Αποκαλύφθηκε επτά χρόνια μετά! Αυτό είνα το άρωμα που φορούσε η Kate Middleton στο γάμο της!

Το άρωμα δεν είναι απλώς ένα προϊόν. Το άρωμα είναι μνήμη! Γι’αυτό ακριβώς το άρωμα που θα φορέσεις σε σημαντικές στιγμές της ζωής σου (βλ. τον γάμο σου) επίσης δεν είναι απλό. Πολλές γυναίκες επιλέγουν ένα καινούριο άρωμα το οποίο θα τους επιστρέφει συνεχώς σε εκείνη τη μέρα που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και παντρεύτηκαν τον εκλεκτό της καρδιάς τους.

Στην ίδια ακριβώς λογική κινήθηκε και η Kate Middleton της οποίας το άρωμα που φορούσε στο γάμο της αποκαλύφθηκε επτά χρόνια μετά. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να μάθεις τι άρωμα φοράει η νύφη σε έναν βασιλικό γάμο. Σωστά;

Το άρωμά που επέλεξε η Kate Middleton, λοιπόν, ήταν το White Gardenia Petals από το βρετανικό brand αρωματοποιίας Illuminum και την beauty αποκάλυψη έκανε το Harper’s Bazaar. Φυσικά, το άρωμα έγινε sold out όταν επιβεβαιώθηκε από τους εκπροσώπους του παλατιού ότι αυτό ήταν πράγματι το άρωμα.

Το brand αρωματοποιίας έχει δικό του κατάστημα στο Λονδίνο, τα 100ml κοστίζουν €106.95 ενώ online πωλείται στο FragranceX. Ή, μάλλον, δεν πωλείται προς το παρόν!

 

Read More

And More