Αυτά τα κραγιόν της Avon είναι super σταθερά και θα το διαπιστώσεις με τον πιο έξυπνο τρόπο!

Μερικά πράγματα που είναι κάπως… ασετάριστα στον κόσμο της ομορφιάς: να φοράς αντηλιακή προσώπου και να πέφτεις για ύπνο ή να βάζεις κόκκινο κραγιόν και να πηγαίνεις να φας burger.

Για το πρώτο σκέλος δεν έχουμε κάτι παραπάνω να σου πούμε. Για το δεύτερο σημείωσε το εξής: η Avon μόλις κυκλοφόρησε την σειρά True Power Stay που αποτελείται από foundation και κραγιόν πολύ μεγάλης διάρκειας. Τόσο μεγάλης που μπορείς να φορέσεις τελικά το κραγιόν σου και να πας για burger!

Για να το αποδείξει και στην πράξη, η Avon θα είναι ο μεγάλος χορηγός του Burger Fest που θα πραγματοποιηθεί σε δύο τριήμερα:13-15 & 20-22 Σεπτεμβρίου, στο Αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ. Μάλιστα, μπορείς να συμμετέχεις και σε ένα υπέροχο challenge! Δοκίμασε το νέο κραγιόν, απόκτησε έντονα και «ζουμερά» χείλη, φωτογραφήσου στο ειδικά στημένο Photobooth και ξεχύσου για να απολαύσεις ελεύθερα τα πιο ζουμερά burgers. Όταν επιστρέψεις δείξε στην ομάδα της Avon που θα βρίσκεται εκεί πόσο σταθερό παρέμεινε το κραγιόν σου και πάρε μέρος σε κληρώσεις για πλούσια δώρα και πολλές εκπλήξεις.

 

Read More

And More