Αυτές είναι οι τέσσερις πιο hot τάσεις στα φρύδια για το 2020!

Η ερώτηση “πού βγάζεις τα φρύδια σου” μου γίνεται τόσο συχνά στο instagram ώστε έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά να αποθηκεύσω την απάντηση στο σημειωματάριο του κινητού μου και να την στέλνω copy-paste. Τα φρύδια μου, λοιπόν, τα βγάζω αποκλειστικά και μόνο στα Benefit και πλέον δεν χρειάζεται καν να πω ότι τα θέλω φυσικά. Είναι τέτοια η σχέση μου με τις expert σαν σηκώνω το ακουστικό κάθε πρωί και να παραγγέλνω τον καφέ μου χωρίς να λέω πώς τον πίνω. Ξέρουν.

Όταν αποφάσισα να κάνω αυτό το θέμα με την Λόλα Ντόκα, την National Brow Artist της Benefit για την Ελλάδα (σ.σ. εννοείται πως για ένα τέτοιο θέμα επιστρατεύεις την καλύτερη πηγή σου), ένιωσα πολύ μεγάλη χαρά που η λέξη- κλειδί για τα φρύδια του 2020 είναι τα φυσικά φρύδια, με την έννοια ότι τα φρύδια τα οποία είναι κοντά σε αυτό που έχεις γεννηθεί είναι τάση και άρα, αν έχεις γεννηθεί με λεπτά φρύδια καλά θα κάνεις να τα αγαπήσεις και να μην τρέξεις να κλείσεις ραντεβού για tattoo.

Κι αν όλα τα παραπάνω ακούγονται στα αυτιά σου κάπως… “μπλα, μπλα, μπλα” κι εσύ επιμένεις να ζωγραφίζεις τα φρύδια σου παχιά, δες παρακάτω πώς μπορεί να φαίνεται στην Kate Moss. Και αν φαίνεται έτσι στην Kate Moss, σκέψου πώς μπορεί να φαίνεται σε όλες εμάς που δεν έχουμε υπάρχει top model στα 90’s (και δεν πρόκειται να γίνουμε ούτε στα ’20s).

Οι τάσεις στα φρύδια για το 2020 από την Λόλα Ντόκα, National Brow Artist της Benefit

Tο 2020 θα είναι η χρονιά του φυσικού όσον αφορά τα φρύδια. Οι κυρίαρχες τάσεις έχουν βασικό παρονομαστή την συμφιλίωση με την δύναμη που έχει το φυσικό μας φρύδι! Είτε μιλάμε για λίγο ή καθόλου μακιγιάζ είτε για ελάχιστη έως καθόλου παρέμβαση στο σχήμα τους…
“Λίφτινγκ φρυδιών”: το no 1 brow trend
                       @laurenarthurs_
Η πιο μεγάλη τάση είναι το “Λίφτινγκ φρυδιών”! Μπορείς να το δεις και σε εκδοχές “Laminated brows” που έχουν ένα πιο wet look αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα λουκ που χαρακτηρίζεται από ανασηκωμένες τριχούλες φρυδιών σε όλο το μήκος του τόξου. Αυτό επιτυγχάνεται είτε με μια μόνιμη διαδικασία σαν περμανάντ για τα φρύδια είτε με ένα διάφανο, ισχυρό τζελ σαν το 24hs Brow Setter.
Baby brows
                       @costhetic_
Επόμενη ταχύτατα αναπτυσσόμενη τάση είναι αυτή των “Baby brows”! Είναι το αποτέλεσμα που έχουμε όταν δεν έχουμε αποτριχώσει ποτέ τα φρύδια μας ή όταν απέχουμε από την αποτρίχωση για αρκετό διάστημα ώστε να μεγαλώσουν ξανά τα μικρά τριχάκια που τόσο μανιωδώς βγάζουμε από την πρώτη φορά που πιάσαμε τσιμπηδάκι στα χέρια μας! Μπορούμε να το πετύχουμε με ελάχιστη αποτρίχωση στο μεσόφρυο και λίγη συμπλήρωση με πινελιές που μοιάζουν σαν τριχούλες χρησιμοποιώντας το Precisely my brow pencil.
Shadow brows
                       @lola_doka
Συνεχίζουμε με τα “Shadow brows”! Είναι περισσότερο μια νέα τάση στο μακιγιάζ που προσωπικά αγαπώ πολύ! Για να το πετύχουμε χρησιμοποιούμε ένα προϊόν μακιγιάζ σε μορφή πούδρας όπως το Foolproof brow powder που έρχεται και με το ιδανικό πινέλο για την εφαρμογή του! Με πολύ ελαφρύ χέρι εφαρμόζουμε την πούδρα στα φρύδια μας χωρίς να φτάσουμε και να “αγγίξουμε” το περίγραμμα! Έτσι τα φρύδια φαίνονται φυσικά και ανεπιτήδευτα γεμάτα!
Λεπτά φρύδια (ναι, διαβάζεις σωστά!)
                       @lilamoss
Και επιτέλους ήρθε η ώρα να συμφιλιωθούμε και με τα λεπτά φρύδια! Δεν χρειάζονται ούτε τατουάζ, ούτε υπερβολικό μακιγιάζ που να φαίνεται σαν να έχουμε κολλήσει δύο φρύδια στο μέτωπό μας! Μακιγιάρουμε κανονικά και περήφανα το λεπτό τόξο χωρίς υπερβολές και κυρίως στην σωστή απόχρωση! Το ιδανικό προϊόν είναι το Brow Zings Pro Palette για να πετύχεις την απόλυτα σωστή απόχρωσή σου. Αν πάλι τα λεπτά φρύδια σου προέκυψαν από κατάχρηση της αποτρίχωσης και θέλεις να τα επαναφέρεις, τότε κάνε υπομονή. Αρκετός καιρός αποτοξίνωση από το τσιμπιδάκι και η πολύτιμη βοήθεια από το Browvo conditioning primer πρωί και βράδυ θα σε βοηθήσει να επανέλθεις!


Read More

And More