Αυτές οι διαφημίσεις για ανδρικά αρώματα έχουν τα πιο sexy αγόρια! Δες και ψήφισε!

Εδώ και κάποιες μέρες (κοντεύει μήνας) έχω αποκτήσει την εξής συνήθεια: ανοίγω τον υπολογιστή και δεν πληκτρολογώ ούτε γραμμή αν δεν δω πρώτα το ολοκαίνουριο τηλεοπτικό spot του αρώματος Dior Homme με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Και ξέρω πως αυτό το post δεν το αντιμετωπίζω με καμία αντικειμενικότητα και συγχώρεσέ με, αλλά πίσω από τον υπολογιστή σου κρύβεται μια συντάκτρια με προσωπικές αδυναμίες.

Και μιας και το Σουκού είναι πάντα μια τέλεια αφορμή για να χαλαρώσουμε τις άμυνές μας (αλλά και γενικά!), είπα να μοιραστώ μαζί σου αυτή την προσωπική αδυναμία και να περάσουμε μια τέλεια μέρα χαζεύοντας για αρχή τα πιο sexy τηλεοπτικά spot που παίζουν τώρα και να ψηφίσουμε το αγαπημένο μας. Αλήθεια, βλέποντας τα tv spots παρακάτω, και από αυτό που σου βγάζει το καθένα, πώς θα ήθελες να μυρίζει το αγόρι σου; Για να διαχωρίσω (και πάλι!) τη θέση μου ψηφίζω Dior Homme. Και αν το αγόρι μου ήταν ο Robert Pattinson, ακόμη καλύτερα!

Dior Homme

Αυτό το βίντεο είναι από τις καλύτερες beauty παραγωγές που έχουμε δει ποτέ γι’αυτό και οφείλουμε να αποδώσουμε τα credits στον Romain Gavras (ελληνικής καταγωγής, βεβαίως, βεβαίως!) που ανέλαβε την σκηνοθεσία αλλά και την Camille Rowe, την Γαλλίδα- μοντέλο που υποδύεται το κορίτσι του Robert (και-που-πολύ-θα-θέλαμε-να-είμαστε-στη-θέση-της!). Bonus: η μουσική επένδυση που έδωσε extra πόντους: Whole Lotta Love από τους Led Zeppelin. Όσο για τον Robert Pattinson; Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, αγαπητή Kristen Stewart!

Just Cavalli for Him

Η επιλογή του οίκου Cavalli ήταν πολύ έξυπνη. Γιατί αυτό το τηλεοπτικό spot δεν θα ήταν το ίδιο αν δεν πρωταγωνιστούσε ο Marlon Texeira το μοντέλο που ξεκίνησε από τον οίκο Dior για να κατακτήσει κάθε πασαρέλα και να πρωταγωνιστήσει αργότερα σε πολλές τηλεοπτικές και έντυπες καμπάνιες (και σίγουρα δεν θες να σου εξηγήσω το γιατί!). Το τηλεοπτικό σποτ σκηνοθέτησε ο ταλαντούχος Σουηδός, Jonas Akerlund. Έχει σκηνοθετήσει μοναδικά μουσικά βίντεο κλιπ για διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Madonna, Lady Gaga, U2, The Rolling Stones. Το σποτ εκφράζει με επιτυχία τις αξίες της μάρκας Just Cavalli μέσα από το θέμα του, το παθιασμένο κυνήγι ανάμεσα σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι με εμφανές το σημάδι Cavalli στο λαιμό τους.

Encounter Fresh, Calvin Klein

Ο διάσημος Alexander Skarsgård πρωταγωνιστεί στη διαφημιστική καμπάνια του νέου αρώματος σε μια επίδειξη αυτοπεποίθησης και αυτοελέγχου, ακολουθώντας τις οδηγίες του διάσημου φωτογράφου Steven Klein. Πρόκειται για σουηδό ηθοποιό που κάνει ήδη καριέρα στο Hollywood, αλλά πέραν της καριέρας, εμείς μπορούμε να σταθούμε στο sex appeal που αποπνέει! Δεν συμφωνείς;

La Nuit de l’Homme, YSL

Ένα ακόμη τηλεοπτικό spot ανδρικού αρώματος που εκτυλίσσεται την νύχτα, δικαιολογώντας παράλληλα τον τίτλο του αρώματος. Πρωταγωνιστής, ο γοητευτικός ηθοποιός Garrett Hedlund ο οποίος αντικαθιστά τον πρώτο πρωταγωνιστή του αρώματος, Vincent Cassel.

Classique και Le Male, Jean Paul Gaultier

Πρόκειται για το τηλεοπτικό spot δύο αρωμάτων: του γυναικείου Classique και του ανδρικού Le Male από την σκοπιά του Jean Paul Gaultier αλλά και του βρετανού σκηνοθέτη Johnny Green. Μια υπερπαραγωγή που δείχνει πώς δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικών κοινωνικών καταβολών έρχονται κοντά χάρη σε μια μοναδική οσφρητική έλξη (και όχι μόνο!).

Gentlemen only, Givenchy

Για κάποιες από εμάς sexy μπορεί να είναι ένας πολύ ευγενικός άντρας (για μένα οπωσδήποτε!). Και ο Simon Baker αποδίδει τέλεια αυτό που εκφράζει ο τίτλος του αρώματος μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα! Gentleman, for sure!

Brit Rythm, Burberry

Για το τηλεοπτικό promo του νέου του αρώματος ο βρετανικός οίκος επιστρατεύει τον fron tman των These New Puritans, George Barnett για να αποδώσει τέλεια αυτό που εκφράζει το άρωμα: ένταση, ρυθμό και δυναμισμό που κάνουν το πλήθος να γυρίζει προς αυτόν που το φοράει!

Read More

And More