Αυτή είναι η λίστα των δώρων που διαλέξαμε από τα Sephora!

Μερικά πράγματα είναι… for fact σε αυτή την ζωή: όπως ότι στις 25 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα και όπως ότι τις προηγούμενες μέρες θα περάσουμε οπωσδήποτε από τα Sephora για να αγοράσουμε beauty δώρα για τους αγαπημένους/αγαπημένες μας και για εμάς. Φυ-σι-κά!

Παρακάτω μερικές ιδέες για να ξεκλέψεις κι εσύ από την δική μου λίστα αγορών ή, αλλιώς, τι αγοράζει μια beauty editor από τα Sephora για τα Χριστούγεννα!

Christmas Cookie House Party Palette, Too Faced, €59.95

Από το packaging μέχρι το περιεχόμενο αυτό το είναι το best δώρο που πρέπει να φυλάξεις για ένα από τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα! Περιέχει πολλές μεγάλες και μικρές εκπλήξεις οι οποίες είναι οι εξής:
-Μεγάλη αποσπώμενη παλέτα με 20 σκιές ματιών για διάφορα φινιρίσματα
-Μεσαία αποσπώμενη παλέτα με 6 glitter και ματ σκιές ματιών
-Μικρή αποσπώμενη παλέτα με 3 προϊόντα προσώπου
-Πολυτελή μάσκαρα Better Than Sex
-Πολυτελές Melted Matte Gingerbread Man
-Πολυτελή βάση σκιάς ματιών Shadow Insurance 24 ωρών
Επίσης, κάτι που θα αγαπήσεις σε αυτή την παλέτα όταν την ανακαλύψεις από κοντά, είναι η υπέροχη, χριστουγεννιάτικη μυρωδιά της: μυρίζει σαν ζεστό μελόψωμο!
Κάτι που συμβαίνει με τις περισσότερες παλέτες: ποτέ δεν χρησιμοποιείς όλα τα χρώματα που περιέχονται στην συσκευασία. Το πολύ διαφορετικό που θα συμβεί με αυτή την παλέτα: θέλεις να χρησιμοποιήσεις και τις 18! Γιατί μιλάμε για 18 ζεστές αποχρώσεις, άκρως wearable όλες, εμπνευσμένες από τις πλούσιες γεύσεις και τα χρώματα των Χριστουγέννων.

 

Dr. Jart+ Ceramidin Fantasy Box, €14.95

Είμαι skincare addict και ένα σετ με προϊόντα φροντίδας προσώπου δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα των δώρων μου! Το Ceramidin Fantasy Box του Dr. Jart+ περιλαμβάνει τα βασικά της καθημερινής φροντίδας που βελτιώνουν την υγεία της επιδερμίδας, προσφέροντάς της ενυδάτωση όλη μέρα. Το σετ περιέχει:
– Dr. Jart+ Ceramidin Liquid: ένα ελαφρύ, ενυδατικό toner που απαλύνει, ενυδατώνει και προετοιμάζει την επιδερμίδα για τα επόμενα βήματα φροντίδας
– Dr.Jart+ Ceramidin Serum: υπερσυμπυκνωμένη υφή cream-to-serum που τρέφει την επιδερμίδα και βελτιώνει τον υδρολιπιδικό φραγμό της
– Dr.Jart+ Ceramidin Cream: ενυδατική κρέμα εμπλουτισμένη που ενδυναμώνει την επιδερμίδα
– Dr.Jart+ Ceramidin Facial Mask: ενυδατική μάσκα βελτιώνει τη υφή, την απαλότητα και την όψη της επιδερμίδας

Κιτ πολλαπλών χρήσεων, Let it Snow, Girl!, €34.96 (η αρχική τιμή είναι €49.95)

Είναι ένα από τα πιο cute εορταστικά packaging που κυκλοφόρησαν αυτή την περίοδο (αν όχι το… cutest!) το οποίο αποτελείται από τρεις αποσπώμενες παλέτες (μια με 19 σκιές ματιών, μια με 4 προϊόντα προσώπου και μια με 2 προϊόντα) και την διάσημη μάσκαρα Better Than Sex ειδικής έκδοσης, σε συσκευασία χριστουγεννιάτικου ζαχαρωτού!

Κιτ πολλαπλών χρήσεων Frosted Party Makeup Surprises, Sephora Collection, €15.95

Ως beauty editor μου αρέσει να στολίζω το δέντρο μου με διάφορα… καλλυντικά! Yeap! Ένα στολίδι που θα βρεις αυτή τη στιγμή είναι και αυτό το kit από τα Sephora Collection που περιέχει τρία key products για το μακιγιάζ του προσώπου και των ματιών και πιο συγκεκριμένα μολύβι, μάσκαρα και highlighter!

Sol De Janeiro, Bum Bum Carnaval Dream Set, €32.40 (η αρχική τιμή είναι €40.50)

Η διάσημη Brazilian Bum Bum Cream είναι το μυστικό των Βραζιλιάνων για αυτούς τους υπέροχους γλουτούς. Αυτό το σετ περιλαμβάνει εκτός από την διάσημη κρέμα και τρία ακόμη προϊόντα που λατρεύουμε για την υφή και την μυρωδιά τους όπως το Brazilian Kiss Lip Butter για μαλακά, ακαταμάχητα χείλη, το Brazilian 4 Play Moisturising Shower Cream-Gel και την Coco Cabana Cream που απαλύνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Για περισσότερες ιδέες για δώρα μπες στο www.sephora.gr και στο Sephora Mobile App ή επισκέψου ένα κατάστημα Sephora

Κάνε follow τα @sephoragreece στα Social Media και subscribe στο κανάλι Sephora Greece στο Youtube για να μάθεις όλα τα νέα και να συμμετέχεις σε πολλούς διαγωνισμούς που κληρώνουν μοναδικά δώρα ομορφιάς.

 

Read More

And More