Αυτή είναι η νέα συλλογή της Kylie Jenner για τον Αγ. Βαλεντίνο!

Ένα χρόνο πριν, περίπου τέτοια εποχή, η Kylie Jenner λάνσαρε μερικές από τις πιο πετυχημένες αποχρώσεις των Lip Kit με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Mary Jo (έντονο κόκκινο), Posie K (berry- μοβ), Candy K (ζεστό ροζ) και Dolce K (βαθύ nude) ήταν Lip Kit που πρωταγωνίστησαν στις ζωές των ερωτευμένων και μη.

Φέτος, και μετά από αυτή την τεράστια επιτυχία των limited edition συλλογών, δεν γινόταν παρά το σκηνικό να επαναληφθεί! Λίγες ώρες πριν η ίδια βομβάρδισε το snapchat με όλα τα νέα συλλεκτικά Lip Kit και παρακάτω έχεις ένα δυνατό πρώτο preview!

Βασικό στοιχείο είναι ότι τα mini lip kits επιστρέφουν και πως η συλλογή αποκτά μερικές καινούριες αποχρώσεις.

Τα Mary Jo K, Posie K και Maliboo υπάρχουν ήδη ενώ τα Apricot, High Maintenance και Head Over Heel τα περιμένουμε τον ερχόμενο μήνα.

Παραπάνω ένα swatch των αποχρώσεων και παρακάτω αυτή η λεπτομέρεια στο κουτί που μας αρέσει πολύ. Υπάρχει ειδική ένδειξη from- to έτσι ώστε να αναγράφεις από ποιον είναι το δώρο και για ποιον προορίζεται!

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, beauty info είναι πως για πρώτη- πρώτη φορά η Kylie Jenner βγάζει και ρουζ με μικροσκοπικές καρδούλες στο περιεχόμενο. Και αφού δεν θα τις δούμε ποτέ live, πάρε μια γεύση παρακάτω…

Stay tuned! Φυσικά και θα επιστρέψουμε όταν θα έχουμε νεότερα για το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσουν όλα αυτά.

Read More

And More