Αυτή η γάτα αποδεικνύει πως έχουμε όλοι εμμονή με το λάδι καρύδας!

Η κατάσταση με το λάδι καρύδας έχει γίνει κάπως έτσι: θέλεις να ενυδατώσεις το σώμα σου; Βάλε λάδι καρύδας. Θέλεις να κάνεις ντεμακιγιάζ και δεν έχεις το ειδικό προϊόν; Βάλε λάδι καρύδας. Θέλεις να κάνεις κάτι με τα μαλλιά σου; Βάλε λάδι καρύδας. Έχεις πονοκέφαλο; Φάε λάδι καρύδας. Ok, ok! Το τελευταίο δεν ισχύει. Αλλά παραδέξου κι εσύ πως το λάδι καρύδας είναι πανάκεια.

Αλλά να που δεν είμαστε μόνο εμείς που ανήκουμε στην κατηγορία “άνθρωποι” τόσο εμμονικοί με το λάδι καρύδας. Οι γάτες το λατρεύουν επίσης. Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την Goal Kitty.


Η Goal Kitty που το πραγματικό της όνομα είναι Keys, λατρεύει το λάδι καρύδας. Και κάθε φορά που το αφεντικό της της δίνει το αγαπημένο της snack εκείνη σηκώνει τα χέρια της στον αέρα, ακριβώς όπως τα βλέπεις εδώ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @goalkitty στις


Σύμφωνα με το αφεντικό της, Peter Mares, είπε στο Buzzfeed ότι την πρώτη φορά που έκανε αυτή τη στάση ήταν όταν τεντώνονταν- άρπαξε το κινητό και την έβγαλε φωτογραφία. Την επόμενη μέρα την είδε να κάνει το ίδιο, την φωτογράφισε ξανά κι έπειτα της έδωσε λάδι καρύδας ως επιβράβευση. Ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμαζε κι έκτοτε έχει γίνει καθημερινότητα (η γάτα βλέπει την κάμερα- σηκώνει τα χέρια της- ξέρει πως θα φάει λάδι καρύδας μετά. Κάτι σαν το πείραματα του Παβλόφ).


Το αφεντικό της από τον περασμένο Απρίλιο της έχει ανοίξει λογαριασμό στο instagram o οποίος μετρά 27.000 followers.

Εν τω μεταξύ, αν είσαι η μόνη στον κόσμο που δεν έχει βάλει το λάδι καρύδας στη ρουτίνα της κάνε κλικ εδώ και μάθε πού το βρίσκεις, πόσο κοστίζει, πώς το χρησιμοποιείς!

Read More

And More