Αυτό είναι επίσημα το καλύτερο αντρικό άρωμα της χρονιάς!

Μια φορά τον χρόνο γίνονται τα FiFi Awards τα οποία είναι κάτι σαν τα… Όσκαρ των αρωμάτων. Εκεί, λοιπό, βραβεύονται τα καλύτερα αντρικά και γυναικεία αρώματα, τα καλύτερα body lotions και πάει λέγοντας και προσωπικά πάντα έχω αυτή την αγωνία να δω ποιοι είναι οι νικητές και αν κάποιο από τα αρώματα που λατρεύω να φοράω έχει πάρει Όσκαρ!

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, έγιναν τα FiFi Awards στο Παρίρι, τα 24α κατά σειρά, και το βραβείο του καλύτερου αντρικού αρώματος πήρε ένα άρωμα που α) είναι στη λίστα των αγαπημένων μου και β) μπορεί να φοράει ο καλός σου. Αλλά ακόμη και αν δεν το φοράει μπορείς γ) να του το κάνεις δώρο και να του εξηγήσεις πως αυτό το άρωμα μόλις κέρδισε το αρωματικό Όσκαρ!

Και το Όσκαρ Α αντρικού αρώματος κερδίζει…

Το dunhill Icon! Και να μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις γι’αυτό: Aυτό το βραβείο είναι το πέμπτο διεθνές βραβείο που κερδίζει το άρωμα dunhill ΙCON, που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015, αφού προηγουμένως είχε κερδίσει το Αραβικό Όσκαρ Aρωμάτων (Ντουμπάι), το Βραβείο Prix de Beaute (Γερμανία), το βραβείο GQ ως Καλύτερο Ανδρικό Άρωμα της Χρονιάς (Hνωμένο Βασίλειο) και το βραβείο Glamour 2016 ως το Καλύτερο Ανδρικό Άρωμα (Πολωνία).

Αλήθεια, το έχεις μυρίσει;

Read More

And More