Αυτό είναι το μυστικό της Lucy Hale για λαμπερή επιδερμίδα!

H Lucy Hale είναι πρωταγωνίστρια του Prettty, Little Liars. Επίσης, εκτός από πρωταγωνίστρια αυτής της σειράς είναι και το κορίτσι που έχει σούπερ λαμπερή παύλα αλαβάστρινη παύλα βάλε-ότι-επίθετο-θες επιδερμίδα. Και όπως αποκάλυψε η ίδια στο Hello, αυτό το αποτέλεσμα το οφείλει σε ένα συστατικό: την ρετινόλη. Τι είναι, όμως, η ρετινόλη ή τα ρετινοειδή (μια άλλη ονομασία με την οποία κάνουν καριέρα).

Η ρετινόλη είναι μια μορφή βιταμίνης Α που βοηθούν στην παραγωγή των κυττάρων, αυξάνουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη, και εν τέλει κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει πιο φωτεινή, λαμπερή και χωρίς ρυτίδες. Και παρά το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε ποιο είναι το προϊόν με ρετινόλη που χρησιμοποιεί, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αρκεί να την εντοπίσεις σε κάποια κρέμα, serum ή λάδι που θα αγοράσεις.

“Χρησιμοποιώ ρετινόλη κάθε βράδυ και είναι κάτι που ανανεώνει την επιδερμίδα σου!”, είπε η Lucy Hale.

Πάντως, με το συγκεκριμένο συστατικό κάτι τρέχει τελευταία αφού πριν κάποιες μέρες η Kim Kardashian είπε ότι ορκίζεται σε αυτό! Η ίδια, μάλιστα, μίλησε ακριβώς για το προϊόν που χρησιμοποιεί και μπορείς να δεις την απάντηση εδώ!

 

Read More

And More