Αυτό είναι το άρωμα που φοράει μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο!

Αυτό είναι το άρωμα που φοράει μια από τις ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο! | tlife.gr

Θα (ξανά)πω αυτό που λένε οι Γαλλίδες και μου αρέσει πολύ: μέχρι τα 30 σου πρέπει να έχεις βρει το signature άρωμά σου και να το φοράς για τα επόμενα 30 χρόνια! Γιατί είναι σημαντικό κάποιος να σκέφτεσαι εσένα όταν ένα κορίτσι που θα περάσει από δίπλα του τυχαίνει να φοράει το άρωμά σου. Γιατί μπορεί κάποιος να ξεχάσει το χαμόγελό σου, ή τον τρόπο που φιλούσες αλλά ποτέ τη μυρωδιά σου!

΄Αρα: μας αρέσουν τα κορίτσια με signature άρωμα και ακόμη περισσότερο μας αρέσει να παίρνουμε ιδέες από εκείνες για να βρούμε κι εμείς το δικό μας (ας εξαιρέσω τον εαυτό μου! Είμαι αυτή η τυχερή που το έχει βρει)! Πόσω μάλλον όταν αυτά τα κορίτσια είναι και πολύ, πολύ όμορφα! Βλ. η Aishwarya Rai, η ινδή ηθοποιός που μόλις μίλησε στη Vogue και αποκάλυψε κάποια βασικά beauty μυστικά της και το signarure άρωμά της!

«Είναι πολύ σημαντικό να μην χάσεις την προσωπικότητά σου στο όνομα της μόδας ή της ομορφιάς και είναι πολύ σημαντικό για εμένα να νιώθω άνετα. Η μόδα και η ομορφιά είναι σαν την τέχνη για μένα- περνάω καλά μαζί τους!», είπε στη Vogue.


Παραπάνω με μοβ κραγιόν στις Κάννες επιβεβαιώνει αυτό που είπε!

Επίσης, στην ίδια συνέντευξή της η Aishwarya αποκάλυψε και το signature άρωμά της που ταιριάζει τοοοοοσο πολύ με την Happy προσωπικότητά της και πρόκειται για το Clinique Happy! Και πολύ θα ήθελα να ξέρω αν κάποια από εσάς που διαβάζετε τώρα αυτές τις γραμμές το φοράει επίσης!

Εν τω μεταξύ, αν είσαι σε αναζήτηση του τέλειου καλοκαιρινού (αν όχι signature) αρώματός σου, κάνε κλικ εδώ! Σου έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας αρώματα για το καλοκαίρι του 2016!

READ more