Αυτό είναι το μυστικό της Miranda Kerr για σώμα χωρίς κυτταρίτιδα!

Είναι αυτή η περίοδος που το βασικό ζήτημα που μας απασχολεί (σε συνάρτηση με την ομορφιά πάντα!) είναι η κυτταρίτιδα. Διαβάζουμε, δοκιμάζουμε και όταν πρόκειται να μάθουμε και κανα-δυο μυστικά ομορφιάς από μοντέλα πρώτης γραμμής έχουμε τα αυτιά μας περισσότερο ανοιχτά!

Η Miranda Kerr, ένα από τα αγαπημένα μας μοντέλα, μόλις ανέβασε στο instagram της ποιο είναι το μυστικό που εφαρμόζει για την κυτταρίτιδα. Hint: είναι κάτι που έγινε γνωστό μέσα από την Gwyneth Paltrow κυρίως και είναι κάτι στο οποίο ορκιζόμαστε και εμείς! Μαντεύεις;

https://www.instagram.com/p/CAS-NwhnctB/

“Καλή self-care Κυριακή! Αγαπώ να κάνω dry brushing κάθε μέρα γιατί βελτιώνει την κυκλοφορία και απολεπίζει. Εσείς τι θα κάνετε σήμερα για να φροντίσετε τον εαυτό σας;”, έγραψε η Miranda Kerr κάτω από αυτό το post που την δείχνει να τρίβει την επιδερμίδα της με μια σκληρή βούρτσα από τα πόδια και προς τον κορμό.

Το dry brushing είναι μια τεχνική που όντως είναι από τις πιο αγαπημένες μας σε ότι έχει να κάνει με την κυτταρίτιδα που δρα με τρεις τρόπους: α) διεγείρει την μικροκυκλοφορία έτσι ώστε να στέλνεται μέσω του αίματος οξυγόνο στους ιστούς και να λειτουργούν σωστά τα κύτταρα β) βοηθά την λέμφο να πάει στους λεμφαδένες- τους σταθμούς όπου καθαρίζεται η λέμφος από τις τοξίνες και γ) δρα επιδερμικά κάνοντας μικροαπολέπιση.

Και επειδή, όπως σου είπαμε, το dry brushing είναι και δική μας αγαπημένη τεχνική, εδώ μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες!

 

Read More

And More