Αυτό είναι το πρώτο προϊόν της Kylie Jenner για το 2017!

Το 2016 ήταν η χρονιά που η Kylie Jenner έγινε μερικά εκατομμύρια πλουσιότερη χάρη στα Lip Kit. Είναι σχεδόν αυτονόητο, λοιπόν, ότι θα έκανε ποδαρικό στην νέα χρονιά με ένα ολοκαίνουριο λανσάρισμα που θα εμπλουτίσει την σειρά. Όπως και έγινε! Η Kylie, λοιπόν, μας έδωσε ένα μικρό teaser με την έναρξη του 2017 της Royal Peach Collection, της τρίτης κατά σειρά προσθήκη στην συλλογή KyShadow Kits.

H συγκεκριμένη συλλογή βασίζεται στο look της Kylie Jenner από το New York Fashion Week το οποίο, όπως έγραψε η ίδια, ανυπομονεί να δει πώς θα γράφει και στους υπόλοιπους. Μάλιστα, ποστάροντας την photo που θα δεις παρακάτω έδωσε και ημερομηνία κυκλοφορίας: την 12η Ιανουαρίου.


Επίσης, ανέβασε και μια ακόμη photo- trhowback από το περασμένο καλοκαίρι γράφοντας Dirty Peach on the lips! Θα το χρειαστείτε όταν κυκλοφορήσει η Royal Peach Palette!

Και παρακάτω sneak peek της συλλογής η οποία θα αποτελείται κατά πάσα πιθανότητα από τέσσερις βερικοκί- καφέ αποχρώσεις σε ματ και sparkly υφή, μια πράσινη glittery σκιά, μια πλούσια μπλε ματ, μια ανοιχτή μοβ σε ελαφριά ιριδίζουσα υφή και μια ροζ- βερικοκί.


Η σειρά, όπως είπαμε, θα κυκλοφορήσει στις 12 του μήνα αλλά από ώρα σε ώρα η Kylie θα βγάλει το full review της συλλογής που για μια ακόμη φορά θα εξαφανιστεί από τα online ράφια προτού καλά- καλά το καταλάβουμε!

Read More

And More