Αυτό είναι το τελειότερο tip για μαύρισμα! Το κάνει η Rosie Huntington-Whiteley κι εμείς!

Ναι, ο ήλιος είναι επικίνδυνος και ναι, πρέπει να φοράμε αντηλιακό πρωί- βράδυ (ok, όχι βράδυ, εκτός αν καθόμαστε μπροστά από την οθόνη κάποιου υπολογιστή), αλλά καμιά μας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα super sexy εξωτικό μαύρισμα. Σωστά; Και υπάρχει ένας ασφαλής τρόπος να το αποκτήσουμε και να το διατηρήσουμε.

ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Γιατί αν εφαρμόσεις αυτό το tip που θα διαβάσεις παρακάτω, φέτος θα κάνεις το τελειότερο μαύρισμα από κάθε άλλο καλοκαίρι!

https://www.instagram.com/p/BkvrEAxHBHL/?hl=el&taken-by=rosiehw

To tip το μοιράστηκε ο James Read που είναι tan expert των stars όπως της Mariah Carey και του Ryan Reinolds στο E!News και είναι το εξής: μετά το self tan πρέπει οπωσδήποτε να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου. Αλλά το μυστικό είναι να μην το κάνεις με ένα απλό ενυδατικό αλλά να αναμειγνύεις το αγαπημένο σου ενυδατικό σώματος με self tan. Έτσι, η επιδερμίδα σου θα είναι ενυδατωμένη ενώ η ποσότητα self tan που θα εμπεριέχει θα διατηρεί το μαύρισμά σου στα τέλεια επίπεδα.

Αντί επιλόγου: δοκίμασε οπωσδήποτε αυτό το tip και θα μας θυμάσαι κάθε φορά που ακούς κάποιο κομπλιμέντο για το μαύρισμά σου. Δηλαδή, συνέχεια!

 

Read More

And More