Αυτό είναι το χτένισμα που λείπει περισσότερο στην Nicole Kidman

Αυτό είναι το χτένισμα που λείπει περισσότερο στην Nicole Kidman | tlife.gr

150.000 φορές μέσα από εδώ σου έχουμε γράψει πως πρέπει να μάθεις να αγαπάς τα σγουρά σου μαλλιά. Πώς είσαι τυχερή αν έχεις σγουρά μαλλιά και πως, οπωσδήποτε δεν πρέπει να παλεύεις με πρέσες και πιστολάκι για να κάνεις τα σγουρά ίσια. Και αν τα δικά μου λόγια σου ακούγονται κάπως… αδιάφορα, τι θα έλεγες αν άκουγες κάτι αντίστοιχο από μια Χολιγουντιανή star;

Η Nicole Kidman της οποίας τα φυσικά μαλλιά είναι ήταν αυτά που βλέπεις παραπάνω, έδωσε συνέντευξη στο WHO Magazine και δήλωσε πως έχει μετανιώσει που άλλαξε το σχήμα των μαλλιών της.

Yeap! Η Nicole Kidman την οποία έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας με μακριά, ίσια και strawberry blonde μαλλιά έχει ξοδέψει πολύ από τον χρόνο της κατά το παρελθόν ισιώνοντάς τα. Αυτο είχε ως αποτέλεσμα χρόνο με τον χρόνο οι τέλειες μπούκλες της να χάσουν το εξίσου τέλειο σχήμα τους!

«Ήθελα να έχω αυτό το ηλιοκαμμένο δέρμα και τα μακριά ξανθά μαλλιά που έχουν οι Αυστραλέζες! Ήθελα να ενσωματωθώ και να είναι μια από αυτές. Σήμερα μου λείπουν πολύ τα σγουρά μου μαλλιά και εύχομαι να μπορούσα να τα έχω πίσω! Αλλά να που τα βασάνισα μέχρι θανάτου. Πλέον, όμως, η συμβουλή που έχω να δώσω είναι μην τα βάζετε με τις μπούκλες σας!».

Ήμουν πάντα κορίτσι με ολόισια μαλλιά και νιώθω ευλογημένη γι’αυτό (ευλογημένη για ότι έχουμε!). Αλλά στο λέω: από τις δύο εκείνες φορές που έχω κάνει τα μαλλιά μου σγουρά έχω εισπράξει όσα σχόλια δεν έχω εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια που τα έχω ίσια! Οπότε ναι: κορίτσια που έχετε μπούκλες ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΛΕΣ ΣΑΣ!

This…

VS THAT…

BONUS INFO:

Αν έχεις ίσια μαλλιά και θέλεις να πειραματιστείς με ένα σγουρό χτένισμα κάνε κλικ εδώ!

Έχεις σγουρά μαλλιά; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα τα χτενίζεις σωστά για να έχεις τέλειες μπούκλες!

READ more