Με αυτό το προϊόν προστατεύει η Kim Kardashian τα μαλλιά της από το φριζάρισμα (και το θέλουμε)!

Η Kim Kardashian έχει πρόσβαση στα καλύτερα beauty προϊόντα. Και έχει καλύτερη πρόσβαση από ότι 100 beauty editors της Vogue μαζί. Έτσι, λοιπόν, ήταν και από τις πρώτες που δοκίμασε το προϊόν που θα δεις εδώ και που, όπως λένε, κάνει θαύματα ενάντια στο φριζάρισμα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή: η Kim Kardashian, οι αδερφές της και πολλές ακόμη υπερδιάσημες εμπιστεύονται τα μαλλιά τους στην Jen Atkin, επίσης υπερδιάσημη hair stylist. Η Jen Atkin με την σειρά της έχει εδώ και καιρό δημιουργήσει την δική της σειρά με προϊόντα φροντίδας μαλλιών, τα Ouai, και η ίδια πρόσθεσε στην σειρά τα Anti Frizz Sheets, πανάκια που μειώνουν το φριζάρισμα απλώς και μόνο περνώντας τα από τα μαλλιά σου.

Σε πρόσφατο post της στο site-app που έχει η Kim έκανε ένα αφιέρωμα στα αγαπημένα της προϊόντα ενάντια στο φριζάρισμα στο οποίο συμπεριέλαβε και αυτά τα πανάκια τα οποία, όπως είπε, βρίσκει πολύ οικονομικά καθώς τα 15 κοστίζουν 18 δολάρια.

Τα συγκεκριμένα δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλά βρήκα ότι μπορείς να τα παραγγείλεις από το βρετανικό official site, aka εδώ. Φυσικά και θα το κάνω γιατί είμαι #beautyjunkie.

Read More

And More