Αυτό το έπιπλο είναι το όνειρο κάθε beauty addict!

Για κάθε μέρα που περνά εδώ στο beauty σε ενημερώνουμε τουλάχιστον για ένα ολοκαίνουριο λανσάρισμα στην ομορφιά. Και αν είσαι πραγματική beauty addict, σίγουρα θα έχεις κάνει δικά σου κάμποσα από αυτά που βλέπεις εδώ (ή και που δεν βλέπεις εδώ). Και μετά έρχεται μια άλλη ερώτηση: οοοοοοοολα αυτά τα beauty goodies αφού τα αγοράσεις πού τα αποθηκεύεις;

Μόλις εντοπίσαμε στο αμερικάνικο cosmopolitan ένα έπιπλο που θα τρελάνει κάθε addict στην ομορφιά (το τεστ έγινε ήδη πάνω μας!). Πρόκειται για ένα vanity table με διάφανα συρτάρια ώστε να βρίσκεις ακριβώς που έχεις αποθηκεύσει τι και του οποίου το όνομα είναι ΕΖ View Desk. Βεβαίως, εδώ δεν επιτρέπεται να είσαι ακατάστατη γιατί τα πάντα φαίνονται!


Το συγκεκριμένο μπορείς να το παραγγείλεις εδώ αλλά υπάρχει ένα σημαντικό default: είναι αρκετά ακριβό και η τιμή του αγγίζει τα 500 ευρώ.

Eχμ! Η beauty editor σου δεν θα σε αφήσει έτσι! Αν σου αρέσουν αυτά τα διάφανα boxes μπορείς να τσεκάρεις online το muji που έχει τέλειες θήκες για κραγιόν– σκιές- πινέλα ότι!


Παραπάνω κλεφτή ματιά στο boudoir μου για να δεις την δική μου muji θήκη- κραγιόν!

Για περισσότερες ιδέες για το πώς και πού θα αποθηκεύσεις τα καλλυντικά σου κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More