Αυτό το μοντέλο των Dolce & Gabbana θα γίνει το αγαπημένο σου. Και πρέπει να δεις τον λόγο

Τα τελευταία χρόνια οι πιο… πραγματικές- λιγότερο αψεγάδιαστες γυναίκες έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος. Τόσο που στο catwalk έχουμε δει κατά καιρούς γυναίκες που έχουν διαφορετικό χρώμα επιδερμίδας ή που δεν φορούν απαραίτητα XS νούμερο παντελονιού.

Όμως, υπάρχει κάτι το οποίο μένει ακόμη εκτός catwalk: η επιδερμίδα με ατέλειες. Γιατί ναι, κατά καιρούς μοντέλα όπως η Kendall Jenner μπορεί να έχουν δώσει συνεντεύξεις ότι έχουν υποφέρει από ακμή αλλά ουδέποτε τις έχουμε δει έτσι ή τουλάχιστον, φροντίζουν πάντα να κρύβουν τα σπυράκια τους με γενναίες δόσεις foundation. Όλα αυτά μέχρι που μια χρήστρια του Reddit εντόπισε ανάμεσα στα 140 μοντέλα- influencers και κανονικούς ανθρώπους που περπάτησαν στο catwalk των Dolce & Gabbana για την σεζόν Fall/Winter 2017 εκείνο το κορίτσι που είχε σπυράκια λες και το να έχει κανείς σπυράκια είναι το πιο κατακριτέο πράγμα στον κόσμο!

Πρόκειται για την Starlie Smith, το… 1/4 της μπάντας The Atomics, που είναι α) influencer και β) αδερφή του υπερκούκλου Lucky Blue Smith, μοντέλο στο επάγγελμα που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις εδώ Η ίδια, μέσα από το instagram της αποφάσισε να δώσει την τελειότερη απάντηση ανεβάζοντας μια makeup free και χωρίς φίλτρα selfie στην οποία έγραψε: “ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΜΗ; ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ!”.


Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πριν λίγο καιρό το allure είχε κυκλοφορήσει αυτό το βίντεο με ένα μοντέλο το οποίο μιλάει αντίστοιχα για την ακμή του. Και αν έχεις αντίστοιχο θέμα, πρέπει να πατήσεις play και να το δεις γιατί είναι εξίσου motivated! Αλλά σε κάθε περίπτωση: απελευθερώσου! Η ακμή δεν είναι αυτή που θα καθορίσει ποια είσαι. Γιατί είσαι όμορφη με μερικά, με λίγα, πολλά ή και καθόλου σπυράκια!

Read More

And More