Αυτό το προϊόν είναι σαν… eyeliner για τα φρύδια!

Ζούμε την εποχή που τα φρύδια πρέπει να είναι παχιά. Και αυτή την εποχή δεν θέλουμε να την αλλάξουμε με τίποτα! Ευτυχώς για εμάς (επίσης!) ούτε οι εταιρίες καλλυντικών θέλουν να κινηθούν προς κάποια αντίθετη κατεύθυνση, με δεδομένο μάλιστα ότι από τα προϊόντα φρυδιών βγαίνουν εκατομμύρια γι’αυτό και λανσάρονται ολοένα και περισσότερα.

Πιο πρόσφατο στη λίστα των brow pro είναι το Brow Flick από τα Glossier, ένα προϊόν που μοιάζει πολύ με eyeliner σε μορφή στιλό και που στόχο έχει να εξασφαλίσει τις τέλειες γραμμές που θα κάνουν το εξίσου τέλειο γέμισμα έτσι ώστε τα φρύδια σου να δείχνουν παχιά αλλά και απόλυτα φυσικά!

Σύμφωνα με τα πρώτα reviews, το συγκεκριμένο προϊόν είναι περισσότερο ιδανικό για όσες έχουν ήδη παχιά αλλά αραιά φρύδια, αλλά ακόμη και αν δεν ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία υπάρχει κάτι σε αυτό το προϊόν που μας κάνει να το θέλουμε διακαώς: είναι Glossier! Αλήθεια, έχεις χρησιμοποιήσει κάποιο Glossier προϊόν; Ακολουθεί poll.

FIY: τα Glossier δεν έρχονται στην Ελλάδα. Αν έχεις κάποιον γνωστό στην Αμερική κοίτα να τον εκμεταλλευτείς. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα Glossier από μόνα τους είναι μια τέλεια αφορμή για ταξίδι!

 


Read More

And More