Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάμε να ανοίγουμε τα advent calendar μας και αυτά είναι τα καλύτερα (και με έκπτωση)!

Μπήκαμε κι επίσημα στον μήνα των Χριστουγέννων και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα από ένα advent beauty calendar. Ένα… τι;

Τα advent beauty calendars είναι μια συνήθεια που μας ήρθε από το εξωτερικό αλλά τελευταία χρόνια (ευτυχώς για εμάς!) ολοένα και περισσότερα brands λανσάρουν- φέρνουν στην αγορά αυτά τα beauty ημερολόγια. Πώς λειτουργούν και τι είναι; Πρόκειται για πολύ όμορφα κουτιά που έχουν 25 αριθμούς, από το 1 μέχρι το 25, που αντιστοιχούν στις σχετικές ημερομηνίες. Κάθε μέρα, λοιπόν, ανοίγεις τον αριθμό που αντιστοιχεί στην ημερομηνία που έχουμε για να ανακαλύψεις από πίσω την beauty έκπληξη- καλλυντικό που κρύβεται μέχρι το πρωί της 25ης Δεκεμβρίου όπου θα ανακαλύψεις την μεγαλύτερη έκπληξη.

Παρακάτω σου συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας advent calendar. Απόκτησέ τα έστω και την τελευταία στιγμή γιατί είναι το τελειότερο δώρο που μπορείς (και αξίζει!) να κάνεις στον εαυτό σου!

Dream Big This Christmas Deluxe Advent Calendar, The Body Shop, €110.00. H The Body Shop ήταν από τις πρώτες εταιρίες που έφεραν στην ζωή μας advent beauty calendar και έκαναν την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Φέτος, αυτά τα ημερολόγια που κρύβουν cruelty free εκπλήξεις είναι τρία διαφορετικά, με διαφορετικά δώρα και σε διαφορετικά μεγέθη. Αυτό το advent calendar έχει και συναισθηματική αξία γιατί εδώ, πέρα από τα 25 τέλεια καλλυντικά και beauty gadget, κρύβονται μικρές ιστορίες ανθρώπων που έγραψαν ιστορία!

Advent Calendar Frosted Party, Sephora, €27.96 από €39.95. Αν βγεις αυτό το Σάββατο για shopping μην ξεχάσεις να περάσεις από ένα κατάστημα Sephora για να αποκτήσεις αυτό το cute advent calendar με έκπτωση την πιο κατάλληλη στιγμή! Περιέχει 24 εκπλήξεις μεταξύ των οποίων και οι sheet masks των Sephora που μας αρέσουν πολύ. Βεβαίως, μπορείς να το παραγγείλεις και από την άνεση του καναπέ σου online και εδώ.

Advent Calendar Beautiful Countdown, Apivita, €26.34 από €43.90. Κάθε φορά που ταξιδεύω παίρνω μαζί μου προϊόντα σε travel size από την Apivita και μάσκες σε μονοδόσεις για το πρόσωπο, τα μάτια και τα μαλλιά. Εννοείται πως αυτό το advent calendar θα γίνει δικό μου αφού περιέχει 12 από αυτά τα προϊόντα που έτσι κι αλλιώς αγαπώ και επιπλέον με έκπτωση! Θα το βρεις στα Hondos Center και στο κατάστημα της Apivita.

The Rituals of Advent, αποκλειστικά στα Sephora, €47.96 από €59.95. Η χαλάρωση και το Me Time μπαίνει σε άλλα επίπεδα με αυτό το advent calendar που περιέχει 24 αφρόλουτρα και body lotion με τις πιο χαλαρωτικές μυρωδιές! Γιατί έχεις και σώμα και δεν πρέπει να το ξεχνάς!

Holiday Limited Edition Advent Calendar της Kiehl’s, €63.20 από €79.00. Πίσω από κάθε πόρτα υπάρχουν συνολικά 24 εκπλήξεις-προϊόντα – Περιέχει καθαριστικά, μάσκες προσώπου, serums, ενυδατικά προϊόντα κ.α. όλα εικαστικά σχεδιασμένα από την καλλιτέχνιδα Janine Rewell.

 

Read More

And More