Αυτό το βίντεο με την αποτρίχωση στη μύτη έγινε viral και το internet έχει κάποιες σοβαρές ερωτήσεις

Όλες μας το έχουμε κάνει- μας έχει απασχολήσει τουλάχιστον μια φορά σοβαρά στη ζωή μας: η αποτρίχωση στην μύτη. Άλλες κάνουν laser, άλλες τριμάρουν ότι περισσεύει αλλά οι περισσότερες ξέρουμε πως οι τριχοφυϊα στη μύτη υπάρχει εκεί για συγκεκριμένο λόγο. Για να εξυπηρετήσει κάποιο σκοπό, ακριβώς όπως και τα φρύδια μας που λειτουργούν προστατετικά σε σχέση με τα μάτια μας (σκέψου: θα ξύριζες ποτέ εντελώς τα φρύδια σου;). Ωστόσο, σύμφωνα με τις followers της makeupbysepi οι κίνδυνοι που ελοχεύουν είναι πιο σοβαρή.

Για αρχή δες το βίντεο παρακάτω με την αποτρίχωση στη μύτη που έχει γίνει viral!

“Πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις! Οι τρίχες στη μύτη πρέπει να φύγουν! Κάνω αποτρίχωση μόνο στις μπροστινές τρίχες και όχι σε όλες. Ξέρω πως είναι απαραίτητες!΄’, έγραψε κάτω από αυτό το post. Ωστόσο, τα σχόλια από κάτω ήταν πολύ ανησυχητικά. Οι περισσότεροι ήταν κατά ενώ κάποιος έγραψε: “ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν τραβήξεις μια τρίχα λάθος μπορεί να προκαλέσεις εσωτερική αιμοραγία και να πεθάνεις!”.

Δεν ξέρω αν είναι ακραίο ή όχι (ακόμη κάνω ερωτήσεις σε γιατρούς) αλλά τα αρνητικά σχόλια ήταν πάρα πολλά και από την άλλη η αποτρίχωση στη μύτη πονάει πολύ. Οπότε ναι! Αν είναι να κάνεις κάτι προτίμησε το τριμάρισμα! Και ειδικά τα αγόρια που το κάνουν με μεγαλύτερη συχνότητα από εμάς!

Read More

And More