Αυτό το υπερδιάσημο μοντέλο κουβαλάει παντού το foundation της γιατί κανένας makeup artist δεν έχει την απόχρωσή της!

Λέγεται Duckie Thot και μπορεί να μην σου είναι γνωστό το όνομά της αλλά σίγουρα σου είναι γνωστό το πρόσωπό της. Γιατί η Duckie Thot είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα αυτή την στιγμή αφού πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες μερικών εκ των διασημότερων οίκων όπως Mochino και Oscar de la Renta. Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς οι makeup artists να είναι προετοιμασμένοι και να έχουν στις βαλίτσες τους foundation που να ταιριάζουν στην πολύ σκούρα απόχρωση της επιδερμίδας της. Κι όμως…

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ES η ίδια είπε: “Στις φωτογραφίσεις παίρνω πάντα μαζί μου το δικό μου makeup. Πάντα θα δώσω χρόνο στον makeup artist να κάνει το μακιγιάζ με την βάση που ο ίδιος πιστεύει και μετά τις πρώτες λήψεις, αφού τσεκάρουμε την απόχρωση, θα του δώσω την δική μου. Κανείς δεν ξέρει το πρόσωπό μου καλύτερα από εμένα την ίδια!”.

Heeey! 💄💋 #STUNNA @fentybeauty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duckie Thot (@duckieofficial) στις

Το μοντέλο που έγινε ευρύτερα γνωστό ως πρόσωπο της καμπάνιας των καλλυντικών Fenty της Rihanna είπε στην συνέντευξή του: “Πάντα αγόραζα το makeup και το concealer μου online και ήταν πολύ δύσκολο να βρω την απόχρωσή μου. Είμαι πολύ σκούρα και ακόμη και η MAC δεν έχει foundation στην δική μου απόχρωση!”.

Τα αγαπημένα της καλλυντικά είναι Lancome και Fenty ενώ, όπως λέει, η συνεργασία της και η γνωριμία της με την Rihanna της άλλαξαν τη ζωή: “Μου έμαθε να μην σκάω για τίποτα και πως πρέπει να βλέπω την δουλειά ακριβώς όπως είναι: δουλειά!”.

 

Read More

And More