Beatific City Protect d-tox: η μοναδική κρέμα που χρειαζόμαστε για την ζωή στην πόλη!

Παλιότερα τα πράγματα στο skincare ήταν πολύ απλά: ένας καθαρισμός και μια ενυδατική αρκούσαν για να διατηρήσουν την επιδερμίδα μας σε μια καλή κατάσταση. Αλλά αργότερα ήρθε η ζωή στην πόλη, μας συστήθηκαν όροι όπως οι ελεύθερες ρίζες, μπήκαν στην ζωή μας και τα κινητά και τα πράγματα έγιναν πολύπλοκα! Για αρχή, ήξερες ότι κάθε φορά που κοιτάς το κινητό σου αυτή η μπλε ακτινοβολία στερεί από την εμφάνισή σου κάποια χρόνια νιότης;

Beatific City Protect d-tox: η κρέμα που μας προστατεύει από τη ζωή στην πόλη!

Πριν πολλά χρόνια βγαίναμε στον ήλιο χωρίς αντηλιακό γιατί η λέξη φωτογήρανση μας ήταν άγνωστη. Σήμερα, δεν τολμάμε να πάμε στο γραφείο αν δεν φορέσουμε απαραιτήτως την αντηλιακή μας κρέμα. Αντίστοιχα, πριν πολλά χρόνια η ζωή στην πόλη ήταν απλώς η ζωή στην πόλη. Δεν γνωρίζαμε τι είναι οι περιβαλλοντικοί ρίποι ή οι ελεύθερες ρίζες. Πλέον, νέες έρευνες έχουν δείξει ότι η ρίποι αυτοί, το άγχος αλλά και η έκθεσή μας στην μπλε ακτινοβολία (προκαλείται από το κινητό, το PC κλπ) κάνουν την επιδερμίδα μας να δείχνει θαμπή, κουρασμένη ενώ τα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται πολύ νωρίτερα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλους αυτούς τους παράγοντες η Beatific δημιούργησε την κρέμα προσώπου αποτοξίνωσης και προστασίας από τους ρύπους City Protect d-tox. Να σου θυμίσω ότι η Beatific είναι ένα αμιγώς ιατρικό brand που δημιουργήθηκε από τους επιστήμονες του Ομίλου Υγεία, ένα γεγονός που μας κάνει να νιώθουμε παραπάνω από ασφαλείς! Σαν να έχουμε καθημερινά μαζί μας τον προσωπικό μας δερματολόγο!

Πώς λειτουργεί!

 

Πίσω από την κρέμα City Protect d-tox της Beatific υπάρχει μια σπουδαία τεχνολογία και ένας συνδυασμός δραστικών συστατικών που ουσιαστικά αυτό που κάνουν είναι να θωρακίζουν την επιδερμίδα από τις εξωτερικές επιθέσεις. Έτσι, δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ ανάμεσα στο πρόσωπό μας και την περιβαλλοντική αλλά και την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από την οποία προκύπτει το digital aging (μια ακόμη μορφή σύγχρονης γήρανσης που προκαλείται μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας του wifi, του blue light των tablet, smart phones και led lights).

Η δράση της νέας κρέμα Beatific που είναι ο σύμμαχός μας ενάντια στον σύγχρονο τρόπο ζωής είναι τριπλή αφού εξασφαλίζει:

– Αποτοξίνωση: εξουδετερώνει τα σημάδια των ελευθέρων ριζών που προέρχονται από το οξειδωτικό στρες και βοηθάει το σύστημα αποτοξίνωσης της επιδερμίδας να ενισχύσει τον μηχανισμό άμυνας του.

– Λάμψη: μειώνει τις χρωματικές ανομοιομορφίες και την ερυθρότητα που προκαλούνται από την συσσώρευση ρύπων καθώς και από τον καπνό του τσιγάρου.

– Ενυδάτωση: ανανεώνει την επιδερμίδα επανορθώνοντας την απώλεια υγρασίας που προκαλείται από τους ρύπους.

Η επιδερμίδα φαίνεται πιο φρέσκια και λαμπερή, οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές λειαίνονται, τα σημάδια κούρασης εξουδετερώνονται και η επιδερμίδα αντιστέκεται καλύτερα στις εξωτερικές επιθέσεις του αστικού περιβάλλοντος! Πλέον απολαμβάνουμε μόνο τα θετικά από την ζωή στην πόλη! Εσύ;

Η σειρά Beatific διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα Hondos Center (Γλυφάδα, Κηφισιά, Ομόνοια), στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr

Read More

And More