Beauty alert! Αυτά είναι τα επόμενα προϊόντα που θα κυκλοφορήσει η Kim Kardashian!

Πριν πολυυυυυ καιρό όταν η Kim Kardashian ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κάνει την δική της σειρά καλλυντικών όλοι σκεφτήκαμε το ίδιο: σε μια οικογένεια δύο εταιρίες καλλυντικών; Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά! Αλλά προτού καλά- καλά συνεχιστούν τα σχόλια και ειπωθούν… τέρατα η Kim δήλωσε σε συνέντευξή της ότι οι δυο τους απευθύνονται σε δύο διαφορετικά ηλιακά group και πως δεν πρόκειται να μπει στα beauty χωράφια της μικρής της αδερφής. Μέχρι τώρα.

Η Kim ανακοίνωσε με έναν αρκετά έξυπνο τρόπο το επόμενό της λανσάρισμα που είναι loose highlighters και lip gloss. Εεεχμ! Lip gloss όπως της Kylie. Εν τω μεταξύ, μιλώντας για τον έξυπνο τρόπο, η Kim επέλεξε να τα στείλει στην Huda Kattan, κλεισμένα όλα σε ένα τέλειο κουτί που θα δεις παρακάτω!

Φυσικά, η Huda δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της και έγραψε κάτι τύπου: “OMG! Θα λιποθυμήσω! Σε ευχαριστώ Kim που τα έστειλες πρώτα σε εμένα! Όλη την εβδομάδα θα κάνω μακιγιάζ με αυτά τα pigments!” και μετά ανέβασε το παρακάτω βίντεο…

Κάθε προϊόν θα το βρεις σε πέντε αποχρώσεις: copper, bronze, ροζ χρυστό, χρυσό και ασημένιο που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις πέντε διαφορετικά matchy- matchy looks αν θες!

Επίσης, η Huda στο βίντεό της λέει πως τα shimmers είναι κάπως “σκληρά” στην αφή και πως ιδανικά θα πρέπει να έχεις βάλει primer πριν. Σε κάθε περίπτωση:

1. Η υφή και το πώς “γράφει” ένα προϊόν είναι το λιγότερο που σκέφτεσαι όταν έχει την υπογραφή της Kim (το marketing κερδίζει!)

2. Η Kim σίγουρα επηρεάστηκε από το KiraKira+ φίλτρο για να δημιουργήσει όλες αυτές τις λάμψεις.

3. Ανυπομονούμε για την αντίδραση της Kylie.

Read More

And More