Beauty alert! Η Kim Kardashian χρησιμοποίησε τη γιαγιά της ως μοντέλο για τα KKW Beauty!

Έχουμε beauty alert στον κόσμο της ομορφιάς. Γιατί η Kim Kardashian όχι απλώς ανακοίνωσε ποιο θα είναι το επόμενό της λανσάρισμα στα KKW Beauty αλλά μας έδωσε και ένα teaser για το πώς θα είναι τα visual. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι για αυτά τα visual επιστράτευσε την γιαγιά της η οποία μαζί με την μαμά της και την ίδια πρωταγωνιστούν στην καμπάνια. Επίσης, στην καμπάνια πρωταγωνιστούν και μερικά ακόμη κορίτσια αφού το νέο λανσάρισμα “πατάει” στο individuality (τι έκπληξη!) και παρακάτω μπορείς να δεις και να μάθεις περισσότερα!

MARCH 23 CONCEALER KITS launching on KKWBEAUTY.COM thanks to my mom & grandma for being the best models and going blonde for this shoot! I’m so proud that my concealers have anti aging properties and we used models ranging from their 20’s to 80’s! Go to @kkwbeauty to see all of our swatches and product shots!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

“Στις 23 Μαρτίου λανσάρουμε τα concealer Kits στο KKWBEAUTY.COΜ. Ευχαριστώ πολύ τη μαμά μου και την γιαγιά μου που έγιναν ξανθιές για αυτή τη φωτογράφιση! Είμαι τόσο περήφανη που τα νέα concealer έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες και που χρησιμοποιήσαμε μοντέλα από 20 μέχρι 80 χρονών!

Τα αντιγηραντικά concealer κυκλοφορούν σε 16 αποχρώσεις και θα σου έχουμε περισσότερα νέα όταν και η Kim ανεβάσει περισσότερα νέα.

Εν τω μεταξύ, να δώσουμε το credit στην Kim για το νέο της λανσάρισμα. Όλες ξέρουμε ότι τα πολύ καλυπτικά concealer μπορεί να αφυδατώνουν την περιοχή των ματιών και σε βάθος χρόνου να δημιουργούν ρυτίδες. Άρα, σε ένα τέτοιο λανσάρισμα θα λέγαμε μόνο… Yes, please!

 

Read More

And More