Η Bella Hadid έδωσε την καλύτερη απάντηση όταν την κατηγόρησαν για πλαστική στη μύτη!

Τα social media (γενικότερα) και το instagram (εδικότερα) είναι κάτι φανταστικό από όπου μπορείς να αντλήσεις άπειρη έμπνευση και μπορείς να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στις αγαπημένες σου διάσημες. Αλλά όσο φανταστικό είναι, άλλο τόσο και δύσκολο. Γιατί υπάρχει αυτή η ελευθερία έκφρασης που κάποιοι χρησιμοποιούν με τον χείριστο τρόπο για να γράψουν, ας πούμε, τα πιο αρνητικά σχόλια για τις διάσημες, μη σκεπτόμενοι ότι μιλάμε επίσης για ανθρώπους. Για ανθρώπους που έχουν συναισθήματα και πληγώνονται.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: ένα λογαριασμός που είναι fan της Bella Hadid ανήρτησε μια φωτογραφία που δείχνει την Bella Hadid και την Kendall Jenner και έβαλε τους followers να αποφασίσουν ποια είναι η αγαπημένη τους. Ανάμεσα στα comments, κάποια έγραψε και το εξής: “δύο ψεύτικες b*** μαζί! Πρώτα έρχεται η πλαστική στο πρόσωπο, μετά η πλαστική στα χείλη και δεν ξεχνάμε και τα ζυγωματικά! Τα λεφτά μπορούν να σου προσφέρουν ένα νέο πρόσωπο αλλά δεν μπορούν να σου αγοράσουν και μια καλύτερη προσωπικότητα την οποία χρειάζονται οπωσδήποτε αυτά τα δύο κορίτσια!”.

Tell em. #CommentsByCelebs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ commentsbycelebs στις

Η Bella Hadid είδε το comment, το οποίο δεν άφησε να περάσει έτσι. Η απάντησή της, λοιπόν, ήταν η εξής: “Μακάρι να ήξερες την προσωπικότητα των δυο μας. Επίσης, μακάρι να είχες καρδιά! Σου στέλνω τις ευχές μου. Η ζήλια είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια για έκκληση βοήθειας και μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω!”.

 

Μετά από το σχόλιο της Bella Hadid, το σχόλιο σβήστηκε και στην θέση του έγραψε: “Τακτοποιήθηκαν όλα κορίτσι! Αλλά αυτό που έγινε με έμαθε στην πραγματικότητα πολλά!”.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που πρέπει να μας διδάξει μια τέτοια κατάσταση είναι το εξής: οτιδήποτε κάνει οποιοσδήποτε στο δικό του πρόσωπο- σώμα- μαλλιά είναι δικό του θέμα. Γιατί το πρόσωπο- σώμα- μαλλιά του ανήκουν σε εκείνον/η και όχι σε εμάς. Άρα, δεν μας πέφτει λόγος! Κανένας!

 

Read More

And More