Η Bella Hadid επέστρεψε σπίτι για το μεγάλο πάρτυ του Dior Addict Lacquer Plump!

Μετά από τέσσερα συνεχόμενα fashion weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι, η Bella Hadid επέστρεψε εκεί που πραγματικά ανήκει, στο Λος Άντζελες. Αφορμή για την επιστροφή της στο… σπίτι ήταν ένα πάρτυ που δόθηκε από τον αγαπημένο οίκο Dior για το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου Dior Addict Lacquer Plump ή, αλλιώς, του προϊόντος που θα λατρέψουν τα χείλη σου και που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στην wish list!

To πάρτυ έγινε σε ένα uber stylish χώρο, το Poppy όπου, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν και οι Kiko Mizuhara, Winnie Harlow, Selah Marley, Camilla Belle, Natalia Dyer, Paris Jackson, Serayah, Alisha Boe, Rainey Qualley, Alexandra Daddario, Skai Jackson, Sonequa Martin-Green, Georgie Flores, Virginia Gardner, Dichen Lachman, Shioli Kutsana, Olivia Taylor Dudley, Cara Santana, Atlanta De Cadenet, Danielle Lauder, The Chainsmokers, Twin Shadow, Vic Mensa, Adonis Bosso, Myles O’neal και φυσικά ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του μακιγιάζ Dior.

Σύμφωνα με το WWD, η Bella Hadid είπε πως νιώθει ότι έχει να κοιμηθεί σχεδόν από το Μιλάνο ενώ ανάμεσα στα tips που έδωσε είπε και τι προτιμήσεις έχει στο μακιγιάζ: “Ήμουν πάντα πολύ απλή σε σχέση με το μακιγιάζ μου. Όταν βάφομαι μόνη μου βάζω πάντα λίγο concealer, λίγο ρουζ και φεύγω. Αλλά αυτό το κραγιόν είναι τέλειο γιατί υπάρχουν άπειρες αποχρώσεις για κάθε απόχρωση και κάθε διάθεση, από το πρωί μέχρι το βράδυ! Σε αυτή τη συλλογή υπάρχει και το τέλειο κόκκινο χρώμα. Πάντα είχα μια ανησυχία για τα κόκκινα κραγιόν αλλά νομίζω πως με αυτή την καμπάνια βρήκα το ιδανικό!”.

Παρακάτω, χορταστικές δόσεις από το event, τον χώρο αλλά και η beauty μεταμόρφωση της Bella από το πρωινό press event στο βραδινό πάρτυ!

 

Παρακάτω, το βραδινό look που επέλεξε η Bella με μακριά μαλλιά και πιο edgy μακιγιάζ και φυσικά δεν μπορούμε να αποφασίσουμε πώς μας αρέσει περισσότερο!

Read More

And More