Η Beyonce άλλαξε τα μαλλιά της λίγο πριν αφήσουμε πίσω μας το 2017!

Το 2017 ήταν αναμφισβήτητα η χρονιά του καρέ αφού μια στρατιά από υπερδιάσημες “θυσίασαν” τα μαλλιά τους για χάρη ενός super stylish, edgy καρέ. Και, μιλώντας εκ πείρας, αν έχεις το σύνδρομο της Ραπουνζέλ, όσο stylish και αν είναι το καρέ σου στην καρδιά σου θα είσαι πάντα μακρυμαλλούσα και θα θέλεις να τα μακρύνεις και πάλι.

Και φτάνουμε στην περίπτωση της Beyonce: πριν λίγο καιρό η μητέρα της ανέβασε μια φωτό που δείχνει την πολύ μακριά κοτσίδα της Beyonce και έλεγε πόσο της άρεσε που η κόρη της μάκρυνε τα μαλλιά της (μπορείς να διαβάσεις όλο το story εδώ). Και μόνο αν ξέρεις πόσος κόπος κρύβεται πίσω από ένα απλό “μάκρυνα τα μαλλιά μου” ξέρεις πως δεν αποφασίζεις να τα κόψεις εύκολα. Όχι, όμως, αν είσαι η Beyonce!

Λίγο πριν υποδεχτούμε το 2018 η Beyonce ανέβασε στο website της photo από τις διακοπές της στο Μαϊάμι όπου βρίσκεται με τον Jay-Z και τα τρία τους παιδιά (Blue Ivy, Rumi και Sir). Σε αυτές τις photo, λοιπόν, η Beyonce έχει καρέ!

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beylite (@beylite) στις

Και μια ακόμη οπτική…

Είτε τα έκοψε είτε όχι, είτε έβαλε περούκα ή απλώς έβγαλε τα extensions, ένα είναι σίγουρο: ό,τι κι αν επιλέξει, η Beyonce θα παραμένει η Queen Bey μας!

Read More

And More