Billboard Music Awards 2018: τα ωραιότερα μακιγιάζ και μαλλιά για να αντιγράψεις όλη την εβδομάδα!

Η σεζόν των red carpet events συνεχίζεται. Για την ακρίβεια, δεν πρόκειται να σταματήσει ποτέ. Ευτυχώς για εμάς που αναζητούμε έμπνευση για το πώς θα φτιάξουμε τα μαλλιά μας ή τι makeup να επιλέξουμε σε μια περίοδο που και στην Ελλάδα αυξάνονται οι προσκλήσεις και οι έξοδοι.

Στην αρχή, λοιπόν, της εβδομάδας τα Billoboard Music Awards μας έδωσαν αρκετή έμπνευση και άλλες τόσες έτοιμες ιδέες (hair+ makeup combo) για να υιοθετήσουμε κι εμείς! Υιοθέτησε ελεύθερα!

Jennifer Lopez

H JLO η οποία πολύ πρόσφατα έκοψε τα μαλλιά της καρέ, μας σύστησε σε μια άλλη εκδοχή τους: τα beachy καρέ. Bonus: το μακιγιάζ της με τα bronzer και τις λάμψεις ως συνήθως αλλά και την matchy- matchy με το ρούχο σκιά.

Ciara

Θέλουμε τις μπούκλες της Ciara με την χωρίστρα στη μέση που δίνουν μια ρετρό αίσθηση στο τελικό look. Επίσης, μας άρεσαν πολύ οι μεταλλικοί τόνοι στο μακιγιάζ της που σετάρονταν τέλεια με το ρούχο της.

Mila Kunis

H Mila Kunis άλλαξε τα μαλλιά της: πιο κοντό μήκος, αφέλειες και για να τραβήξει ακόμη περισσότερο την προσοχή στα μάτια της έκανε αυτό το smokey με τους ασημί τόνους.

Ashlee Simpson

Ίσως να θέλεις να πας στον κομμωτή σου με αυτή την φωτογραφία της Ashlee Simpson για να αντιγράψεις κυρίως το χρώμα το οποίο θυμίζει αρκετά sombre ενώ το πολύ ξανθό της χρώμα έκανε contrast με την σκούρα επιδερμίδα της, ενισχυμένη από bronzers.

Christina Aguilera

Εδώ και αρκετό καιρό η Christina Aguilera έχει αποχωριστεί τις εντάσεις και τις υπερβολές στο μακιγιάζ. Το πιο έντονο στοιχείο σε αυτό το look είναι το highlighter και όχι το κατακόκκινο, signature κραγιόν της στο οποίο μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Bonus: το top knot της με την ατημέλητη άκρη.

Hailey Baldwin

Άλλη μια περίπτωση διάσημης με τέλεια μαλλιά (χρώμα και styling) και αλαβάστρινη επιδερμίδα. Το μυστικό της είναι ένα προϊόν που κάνει blur στο σώμα και που η ίδια χρησιμοποιεί και στο πρόσωπο. Λέγεται Vita Liberata Body Blur, δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα, αλλά το εντοπίσαμε online εδώ.

Janet Jackson

Μετά από αυτή την εμφάνιση της Janet Jackson φανταστήκαμε αμέσως τους εαυτούς μας με σφιχτό top knot, υπερμεγέθεις κρίκους και αυτό το χρώμα στα χείλη. Soooo 90’s!

Kelly Clarkson

Με ολοκαίνουριο χτένισμα, πολύ μακριές βλεφαρίδες (φοριούνται πολύ τελευταία) και πορτοκαλοκόκκινο ματ κραγιόν η Kelly Clarkson. Ένας συνδυασμός που μπορείς κι εσύ να υιοθετήσεις.

Jenna Dewan

H Jenna Dewan αλλάζει πολύ συχνά τα μαλλιά της. Αυτό το look είναι ένα από τα αγαπημένα μας: κοντό καρέ, super sleek και με χωρίστρα στη μέση και χρυσό με καφέ smokey eyes. Αρκετά έντονο όσο το smokey του παλιού καιρού!

Taylor Swift

Καμία έκπληξη από την Taylor Swift η οποία έκανε ένα από τα αγαπημένα της beauty look. Αλλά της αναγνωρίζουμε ότι μας θύμισε πόσο τέλειος είναι ο συνδυασμός της χρυσής σκιάς με το ενυδατικό κόκκινο κραγιόν.

Demi Lovato

Ναι, στο wet look και ναι στο bronzing makeup της Demi Lovato. Επίσης, σε περίπτωση που δεν το είχες παρατηρήσει μέχρι στιγμής, φοράνε όλες μακριές βλεφαρίδες!

Dua Lipa

Μας αρέσει πολύ το almost wet χτένισμά της με την βαθιά χωρίστρα. Αλλά πολύ περισσότερο από αυτό, αγαπάμε την τραβηγμένη γραμμή eyeliner προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της.

Grace VanderWaal

Φυσικά και μπορούμε να πάρουμε beauty μαθήματα από μια 14χρονη. Τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά είναι ένα από αυτά!

Bebe Rexha

Μην διστάσεις να πας το top knot σου σε άλλα ύψη και να το πάρεις μαζί σου και σε πιο επίσημα events.

Read More

And More