Boo! Θα άντεχες να βάλεις εκατό sheet masks στο πρόσωπό σου; Κάποιος το έκανε!

Πριν αρκετούς μήνες (και για αρκετούς μήνες) υπήρχε αυτό το challenge στον κόσμο των social media των 100 layers… ό,τι. Είχα δει κάποιες να βάζουν 100 στρώσεις Foundation στο πρόσωπό τους και να χρειάζονται τρεις μέρες ολόκληρες για να κάνουν το ντεμακιγιάζ τους, είχαμε δει κάποιες άλλες να βάζουν 100 στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες τους και να κλείνουν τα μάτια τους και φυσικά το trend ξεκίνησε από τις 100 στρώσεις βερνίκι που έβαλαν κάποιες στα νύχια τους και ξαφνικά ζύγιζαν συν 7 κιλά!
Και τώρα αυτό το challenge που είχαμε αφήσει τόσο πίσω μας ώστε είχαμε ξεχάσει καλά- καλά ότι υπήρχε, επανακάμπτει με τον πιο… skincake τρόπο! Το soko-glam, ένα ιαπωνικό brand, απέκτησε 100.000 followers στο instagram και η ιδρύτριά του, Charlotte Cho, αποφάσισε να το γιορτάσει βάζοντας στο πρόσωπό της 100 layers από sheet masks, αυτές οι διάσημες πλέον εμποτισμένες μάσκες με εμποτισμένο φύλλο.
Στο βίντεο που θα δεις παρακάτω το μήνυμα είναι ξεκάθαρο: ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! Η Charlotte Cho που το κάνει χρειάστηκε καλαμάκι για να αναπνέει. Οφείλω, ωστόσο, να στο κάνω σαφές κι εγώ: ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Read More

And More