Boob contouring! Καμία star δεν πήγε στο κόκκινο χαλί χωρίς να κάνει contouring στο στήθος της! Βήμα- βήμα ο τρόπος!

Κάθε φορά που οι διάσημες εμφανίζονται κάνοντας κάτι στο πρόσωπο, τα μαλλιά ή το σώμα τους για το οποίο σου έχουμε γράψει ήδη ο ενθουσιασμός μου είναι μεγάλος. Γιατί να, στο είχαμε πει…

Το περασμένο καλοκαίρι, λοιπόν, σου κάναμε ολόκληρα μαθήματα για το πώς να κάνεις το στήθος σου να δείχνει πιο μεγάλο και πιο στητό με το σωστό μακιγιάζ, το λεγόμενο boob contouring. Στα Golden Globes που έγιναν λίγες μέρες πριν, λοιπόν, δεν υπήρχε star που να περπάτησε στο κόκκινο χαλί και η οποία δεν είχε κάνει τις ίδιες φωτοσκιάσεις στο στήθος της. Μια ματιά παρακάτω από δυο- τρεις που εντοπίσαμε πρόχειρα- πρόχειρα στο red carpet…

Παραπάνω η Kristen Belle η οποία αφέθηκε στα χέρια της προσωπικής της make up artist, Simone A Siegl και για το μακιγιάζ στο σώμα της. Η ίδια φαίνεται πως συνδύασε υγρό foundation και highlighter μαζί.
H make up artist Jenn Streicher χρησιμοίησε για την ενυδάτωση του σώματος της Mandy Moore το λάδι και την κρέμα Caudalie Premier Cru Elixir και αυτό αποδεικνύει ότι η ενυδάτωση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για το σωστό boob contouring. Όσον αφορά αυτό το αποτέλεσμα το εξασφάλισε με το Laura Mercier Face Illuminator στην απόχρωση Indiscretion.

Η make up artist Linda Hay χρησιμοποίησε το St. Tropez One Night Only Finishing Gloss για να πετύχει αυτή την glam και shiny όψη στο σώμα για να τονίσει και το στήθος και τα κόκαλα του λαιμού.

Από την θεωρία στην πράξη:
Πώς θα κάνεις το στήθος σου να φαίνεται πιο μεγάλο και στητό βήμα- βήμα. Κάνε κλικ εδώ
Πώς να το τονίσεις και να αδυνατίσεις τα κόκαλα του λαιμού. Κάνε κλικ εδώ

Read More

And More