Breaking! Η Kristen Stewart είναι το νέο πρόσωπο του αρώματος Gabrielle της Chanel!

Μια είδηση, δύο μεγάλα beauty νέα! Για αρχή ο οίκος Chanel ετοιμάζει ένα ολοκαίνοργιο γυναικείο άρωμα που θα φέρει την υπογραφή του Olivier Polge και την ονομασία Gabrielle. Για την… συνέχεια, το συγκεκριμένο άρωμα βρήκε ήδη την τέλεια μούσα του στο πρόσωπο της Kristen Stewart και ιδού η επίσημη ανακοίνωση που έφτασε πριν λίγο στο email κάθε δημοσιογράφου ομορφιάς πάνω σε αυτό τον κόσμο!

“Ο οίκος Chanel με χαρά ανακοινώνει ότι η Kristen Stewart θα είναι η πρωταγωνίστρια της καμπάνιας για το άρωμα Gabrielle Chanel. Η συγκεκριμένη καμπάνια είναι δημιουργία του ταλαντούχου βρετανού διευθυντή Ringan Ledwidge και πρόκειται να δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο του 2017. Η έντυπη καμπάνια ανατέθηκε στον φωτογράφο Karim Sadli.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, Kristen Stewart, είναι ambassador του οίκου από το 2013 ενώ έχει πρωταγωνιστήσει ως μούσα σε σπουδαίες καμπάνιες όπως Métiers d’Art collections, Paris-Dallas το 2014, Paris to Rome το 2016 ενώ σήμερα πρωταγωνιστεί στην καμπάνια GABRIELLE bag του οίκου. Η Kristen Stewart έχει υπάρξει επίσης το πρόσωπο για την καμπάνια EYES το 2016 και το 2017 όπως επίσης και την FALL 2016 LE ROUGE COLLECTION N°1.

Όσο για εμάς, ανυπομονούμε να φτάσει στα χέρια μας τόσο η καμπάνια όσο και το άρωμα!

Read More

And More