Burberry Body! To νέο άρωμα που θα προκαλέσει πανικό! Διεκδίκησε sample μέσω FB!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο κατεξοχίν μήνας νέων λανσαρισμάτων. Οι beauty editors γνωρίζουμε από το καλοκαίρι όλες τις νέες αφίξεις, ωστόσο έχουμε δώσει όρκο… ομορφιάς να μην αποκαλύψουμε τίποτα μέχρι τα τέλη Αυγούστου.

Τα τέλη Αυγούστου έφτασαν (pff!) και ένα- ένα τα μαγικά λασναρίσματα του Φθινοπώρου ξεπηδούν από το κουτί με τα καλά φυλαγμένα μας μυστικά. Και όπως κάθε μυστικό που αποκαλύπτεται, έτσι κι αυτά τα προϊόντα θα προκαλέσουν πανικό!

Αρχής γεννομένης από το ολοκαίνουριο άρωμα του οίκου Burberry, το Burberry Body. Κυκλοφορεί 1η Σεπτεμβρίου και για την δημιουργία του έχουν επιστρατευτείο κορυφαία ονόματα της μόδας. Πρόχειρα αναφέρω: Christopher Bailey, chief creative officer του οίκου, Mario Testino και Rosie Huntington- Whiteley ως το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας.

Δες εδώ το backstage της φωτογράφισης για το Burberry Body

Διεκδίκησε sample μέσω FB
Το γεγονός ότι ένας από τους σημαντικότερους και πιο επιβλητικούς οίκους στη Μεγάλη Βρετανία λανσάρει άρωμα αποτελεί από μόνο του ένα νέο που μας φτιάχνει τη διάθεση. Πώς θα σου φαινόταν, όμως, αν μπορούσες να διεκδικήσεις ένα δείγμα και να είσαι από τις πρώτες που θα το φορέσουν; Μπες στο fanpage του οίκου Burberry στο Facebook (εδώ) και μάθε όλες τις αναλυτικές λεπτομέρειες!

Δες εδώ τον Christopher Bailey να σου εξηγεί πώς θα διεκδικήσεις το sample σου

Read More

And More