Cara Delevingne: αποκαλύπτει τι κάνει στα φρύδια της (και δεν είναι αυτό που περίμενες)!

Εμείς οι beauty editors έχουμε αφιερώσει εργατοώρες και χιλιάδες λέξεις σε άρθρα τύπου: Πώς να αποκτήσεις τα φρύδια της Cara Delevingne. Ή/και τι μπορεί να κάνει η Cara Delevingne στα φρύδια της. Από την άλλη, οι πωλήσεις των προϊόντων περιποίησης και μακιγιάζ φρυδιών αυτού του κόσμου έχουν στηθεί όλες πάνω της. Και ναι, η Cara μπορεί να καυχιέται ότι είναι η κυρία… πιο διάσημα φρύδια αυτού του κόσμου!

Η ερώτηση, όμως, είναι: τι έκανε σε πρώτη φάση για να αποκτήσει αυτόν τον τίτλο και σε δεύτερη για να τα διατηρήσει! Μάλλον: τι ΔΕΝ έκανε;

Να τι αποκάλυψε στο The Sunday Times Style: “Απλώς μεγαλώνουν μόνα τους! Είμαι πολύ τυχερή που έχουν αυτό το σχήμα. Τα κληρονόμησα από την γιαγιά μου. Βγάζω μερικές τριχούλες αλλά δεν τους δίνω κανένα σχήμα. Συνήθως, δεν αφήνω κανέναν να μου τα πειράζει, σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος. Βεβαίως, είναι ασφαλισμένα για εκατομμύρια… Απλώς αστειεύομαι!”.

Και φυσικά, η επόμενη αντανακλαστική κίνηση (μετά την απογοήτευση ότι τελικά η Cara δεν κάνει τίποτα από οοοοοοοοοοοολα αυτά που εμείς έχουμε υποθέσει κατά καιρούς ότι μπορεί να κάνει) είναι να ψάξουμε το γονίδιο. Aka τη γιαγιά της. Ορίστε!

Ok! Πολλά εξηγούνται τώρα! Πάντως, αν ποτέ κάνω κόρη θα της δώσω μία beauty συμβουλή: να μην πειράξει ποτέ τα φρύδια της (Α! Και να φοράει και αντηλιακό!).

Αλλά εν τω μεταξύ, επειδή υπάρχει μεγάλος δρόμος προς αυτή την κατεύθυνση κι επειδή, κυρίως, όλες εμείς δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω, δες εδώ την υπερτέλεια τεχνική με το ombre φρυδιών για να βάφεις τα φρύδια σου και να δείχνουν φυσικά παχιά!

Read More

And More