Η Cara Delevingne εμφανίστηκε στο Paris Fashion Week έχοντας κάτι πολύ περίεργο στην εμφάνισή της!

Χρόνια πριν η Cara Delevingne ήταν το μοντέλο που έγινε διάσημο για τα πλούσια, σχεδόν αντρικά φρύδια της. Και έκτοκτε, όλες μας προσπαθούσαμε να βρούμε τρόπους για να αποκτήσουμε φρύδια εξίσου παχιά. Έπειτα, πέρασε στον κόσμο της υποκριτικής και μας απέδειξε ότι για τις ανάγκες ενός ρόλου θα έκανε τα πάντα. Τόσο… τα πάντα ώστε ξύρισε τα μαλλιά της. Το ότι το buzz cut έγινε αμέσως μετά τεράστιο trend ήταν κάτι που απέδειξε απλώς την επιρροή που μπορεί να μας ασκήσει η Cara. Και τώρα αυτό!

Λοιπόν, αυτή τη στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές η Cara Delevingne βρίσκεται στο Παρίσι για να παρακολουθήσει την εβδομάδα μόδας. Οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν στο show του Dior με αυτό το τέλειο look και αυτά τα τέλεια σκουλαρίκια στα αυτιά της. Αυτά τα τέλεια σκουλαρίκια έγιναν η αφορμή για να γίνει ένα close up στα αυτιά της και να αποκαλυφθεί αυτό!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, η Cara Delevingne έκανε έτσι τα αυτιά της για τις ανάγκες του ρόλου της σε μια ολοκαίνουρια σειρά που έχει τίτλο Carnival Row, όπου θα υποδύεται την Vignette Stonemoss, μια παραμυθένια φιγούρα.

Αυτό που βλέπουμε στα αυτιά της Cara Delevingne θα μπορούσε να είναι πολλά διαφορετικά πράγματα: από tattoo με λευκό μελάνι που δημιουργεί αυτό το 3D effect μέχρι κάτι πρόσθετο και όχι μόνιμο. Θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι το τελευταίο. Γιατί ένα buzz cut μπορεί να μακρύνει αν αλλάξεις γνώμη, αλλά με αυτό τι γίνεται;

 

Read More

And More