Cate Blanchett: η ΜΙΑ beauty συμβουλή που έχει να δώσει σε όλες μας!

Η Cate Blanchett είναι από τα αγαπημένα μας beauty icons γιατί έχει αυτή την διαφορετική ομορφιά και γιατί δεν είναι καθόλου στιλιζαρισμένη. Επίσης, είναι αρκετά διαφορετική από την πλειοψηφία των χολιγουντιανών stars και οπωσδήποτε άλλη από την Kim Kardashian της οποία το beauty routine κοστίζει όσο ολόκληρο το διαμέρισμά σου (και το δικό μου μαζί). Γιατί για την Cate Blanchett είναι άλλα τα μυστικά που σε ομορφαίνουν και δεν είναι κι απαραίτητο να σου αδειάζουν το πορτοφόλι!

Μιλώντας στην Telegraph, λοιπόν, η συμβουλή ομορφιάς που έχει να μας δώσει είναι: “Να βρίσκετε πάντα χρόνο για ένα μασάζ προσώπου και σώματος. Είναι το καλύτερο beauty tip που έμαθα με τα χρόνια και εκείνο που λέω πάντα στους φίλους μου! Απελευθερώνει το καθημερινό στρες που συσσωρεύεται στο πρόσωπο και στο σώμα μας. Τα Audra James Bespoke Oils είναι επίσης θαυματουργά στο να σου τονώνουν την διάθεση!”.

PS: Τα συγκεκριμένα έλαια δεν υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ. Όμως, η ερώτηση είναι άλλη: εσύ πότε ήταν η τελευταία φορά που έκανες στον εαυτό σου δώρο ένα μασάζ σε ένα spa; Γιατί πραγματικά, μόνο έτσι απομακρύνονται οι τοξίνες, ενεργοποιείται η λέμφος και αποκτάς εκείνο το ροδαλό, αναψοκοκκινισμένο χρώμα σαν να ζεις στην εξοχή!

Read More

And More