Η Cate Blanchett μόλις έκλεισε ένα τεράστιο συμβόλαιο στον κόσμο της ομορφιάς!

Αυτό το νέο συνδυάζει δύο μεγάλες αγάπες μας στον κόσμο της ομορφιάς: την Cate Blanchett και ένα βασιλικό brand! Και αν τις προηγούμενες μέρες διάβασες για τον βασιλικό γάμο- έκανες focus στην αλαβάστρινη αλλά real επιδερμίδα της Meghan Markle θα ξέρεις και ποιο foundation θα φόρεσε και άρα, για ποιο brand μιλάμε!

Ο οίκος Giorgio Armani Beauty είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της μακροχρόνιας συνεργασίας του με την Cate Blanchett, η οποία υπήρξε το πρόσωπο του αρώματος Sì από τη δημιουργία του το 2013, συμπεριλαμβανομένου και του πρόσφατου Sì Passione.

Από σήμερα, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός, θα εκπροσωπεί όλες τις κατηγορίες του οίκου Giorgio Armani Beauty. Πέρα από το άρωμα Sì, θα είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο για την κατηγορία του μακιγιάζ και της περιποίησης της επιδερμίδας, καθιστώντας την, την πρώτη Global Beauty Ambassador του brand.

Η Cate Blanchett είναι όλα όσα εκφράζουν τη γυναίκα Giorgio Armani. «Φωτεινή και εκλεπτυσμένη, η φυσική της κομψότητα και η ξεχωριστή ομορφιά της είναι εντυπωσιακή», αναφέρει ο Giorgio Armani. «Είμαι στην ευχάριστη θέση να διευρύνω τη μακροχρόνια σχέση μας».

Όταν πρόκειται για την ομορφιά, το όραμα του Giorgio Armani για τη σύγχρονη θηλυκότητα είναι περισσότερο η αποκάλυψη, παρά η μεταμόρφωση. Πράγματι, μέσα από τα μοναδικά, καινοτόμα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης της επιδερμίδας επιτρέπει στις γυναίκες να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά τους, να είναι ο καλύτερος εαυτός τους.

Με ταινίες όπως οι Oceans 8, Where’d You Go Bernadette, The House with a Clock in its Walls και το Mowgli που όλες κυκλοφόρησαν το 2018, η Cate Blanchett ήταν φέτος η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ Καννών.

Σου αρέσει η Cate Blanchett ως πρόσωπο του Giorgio Armani Beautyq

Read More

And More