Jennifer Lopez: Mετά το φούξια χρώμα στα χείλη σειρά έχει η ωραιότερη vampy απόχρωση

Την τελευταία εβδομάδα η Jennifer Lopez μας έχει εκπλήξει όσον αφορά στο μακιγιάζ. Η μεγάλη της αγάπη στο bronzer και τις nude αποχρώσεις είναι γνωστή. Επίσης δεν αποχωρίζεται το nude lip gloss που θεωρείται πλέον σήμα κατατεθέν της. Μέχρι τώρα.

Σου έχουμε ήδη αποκαλύψει την απίθανη φούξια απόχρωση που χρησιμοποίησε ο προσωπικός της make up artist Scott Barnes σε μία από τις τελευταία της εμφανίσεις στο Los Angeles. Και πιο συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο στην στην απονομή βραβείων της  A-list fitness guru, Tracy Anderson. Μπορείς να την δεις εδώ

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Λίγες ημέρες αργότερα φορώντας μια υπέροχη λευκή δημιουργία Schiaparelli και με τα μαλλιά της μαζεμένα σε ψηλό κότσο, τόνισε τα χείλη της με την πιο γοητευτική, vampy κόκκινη απόχρωση. Υπεύθυνος είναι και πάλι το Scott Barnes που προφανώς την έπεισε να ξεφύγει από τα nude και να περάσει σε μια νέα εποχή που το έντονο χρώμα πρωταγωνιστεί. 

Από εμάς είναι ένα μεγάλο ναι. Ακόμη κι αν έχουμε συνδέσει τη star με το συγκεκριμένο make up look που έχει εκατομμύρια fans η αλλαγή αυτή της ταιριάζει πολύ και της χαρίζει μια σοφιστικέ και classy πινελιά. Μην ξεχνάς επίσης ότι μπορείς τα nude να θεωρούνται πλέον κλασικά, οι έντονες και σκούρες αποχρώσεις στα χείλη όμως είναι μεγάλη τάση.  

 

Read More

And More