Pamela Anderson: Αποκαλύπτει την απλή και απόλυτα φυσική καθημερινή ρουτίνα περιποίησης

Η Pamela Anderson τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται στο κόκκινο χαλί αλλά και την εβδομάδα μόδας χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Απόλυτα φυσική και ήρεμη έχει ήδη αποκαλύψει το λόγο που αρνείται να απλώσει οποιοδήποτε προϊόν στην επιδερμίδα της. Πρόκειται για μια πολύ συγκινητική ιστορία που μπορείς να διαβάσεις εδώ

Και τώρα έρχεται με όλες τις λεπτομέρειες της καθημερινής της ρουτίνας περιποίησης που ακολουθεί την ίδια ακριβώς φιλοσοφία. Η ίδια έχει μοιραστεί με τους θαυμαστές την μεγάλη της αγάπη για τα λουλούδια. Δεν μένει όμως στη φροντίδα τους μόνο. Φτιάχνει από τριαντάφυλλα ένα έλαιο προσώπου από το εκχύλισμα τους που εφαρμόζει καθημερινά. Παράλληλα κάθε φορά που ανοίγει το ψυγείο της χρησιμοποιεί το ενυδατικό σπρέι, επίσης από τριαντάφυλλα που υπάρχει εκεί. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Και τέλος, στην τσάντα της υπάρχει ένα lip balm που χρησιμοποιεί αρκετές φορές την ημέρα, ειδικά το χειμώνα. Και όσον αφορά στις make up free εμφανίσεις της η ίδια δηλώνει ότι δεν προσπαθεί να είναι η ομορφότερη στον χώρο. Νοιώθω ένα έντονο αίσθημα ελευθερίας. Και αυτός είναι ένας μόνο από τους λόγους που την λατρεύουμε. 

Read More

And More