Η Julianne Hough είχε το τέλειο ξανθό αλλά αποφάσισε να κάνει αυτό!

Μπορεί στο μυαλό μας η Julianne Hough να είναι ξανθιά, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη hair chameleon από αυτό που εμείς πιστεύουμε! Κατά καιρούς τα έχει βάψει ροζ, τα έχει κάνει καστανά ανοιχτά και τώρα αυτό! 

Λίγες ώρες πριν η επί χρόνια προσωπική της hair stylist, Riawna Capri, ανέβασε ένα βίντεο στο δικό της instagram με την ηθοποιό στην πιο σκουρόχρωμη εκδοχή με την οποία την έχουμε δει μέχρι σήμερα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riawna Capri | Hairstylist (@riawna)

“Τόσο fresh και τόσο sleek” έγραψε κάτω από αυτή την φωτό η προσωπική της hair stylist και συνέχισε: “Μας αρέσει τόσο πολύ αυτό το χρώμα αυτό το διάστημα” πράγμα το οποίο σημαίνει πως, κατά πάσα πιθανότητα, πολύ σύντομα να αλλάξει αυτό το καστανό. 

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την ηθοποιό με πιο σκούρα μαλλιά από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Στην προηγούμενη καραντίνα έβαψε και πάλι τα μαλλιά της καστανά, ένα χρώμα το οποίο σύμφωνα με την προσωπική της hair stylist, είναι το φυσικό της. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια είχε δηλώσει: “Κατά την διάρκεια της καραντίνας, όλοι είχαν τον χρόνο να αναδείξουν την πιο φυσική εκδοχή του εαυτού τους. Η Julianne δεν αποτέλεσε εξαίρεση- το να επιστρέψει στο φυσικό της χρώμα ήταν κάτι που ήθελε για χρόνια και δεν υπήρχε καλύτερο timing από αυτό εδώ!”. 

Αλήθεια, εσύ έβαψες τα μαλλιά σου πιο κοντά στο φυσικό σου στην καραντίνα; Let us know!
 
 

Read More

And More