Η Selena Gomez έγινε ξανθιά και όχι μόνο: Δες τη μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της

Μετά την Kim Kardashian και την Rihanna, τώρα ήρθε η σειρά της Selena Gomez να αποκτήσει μια υπέροχη, ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της. Το αποκάλυψε η ίδια στα stories της στο Instagram όπου φαίνεται καθαρά ότι εκτός συνδύασε τα τέλεια caramel highlights με ένα απίθανο, ασύμμετρο lob. 

Η αλήθεια είναι πως το νέο hair look της ταιριάζει πολύ και απορούμε γιατί περίμενε τόσο να το υιοθετήσει. Τόσο το χρώμα όσο και το μήκος. H ίδια μάλιστα μοιράστηκε με τους followers μια πριν και μία μετά photo ώστε να συγκρίνουν και να πουν τη γνώμη τους. 

Και χωρίς δεύτερη σκέψη λέμε ένα μεγάλο ναι στην ανανέωση. To συγκεκριμένο μήκος αναβαθμίζει πολύ το beauty look της Gomez ενώ η απόχρωση της καραμέλας στα highlights επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο όπως δείχνουν τα πράγματα. Θέλω να σου υπενθυμίσω ότι πρόκειται για εκείνη που λατρεύει η Jennifer Lopez και πολλές είναι οι celebrities που την έχουν αντιγράψει τα τελευταία χρόνια. Κι αν είσαι έτοιμη να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου ενόψει των γιορτών θέλω να την σκεφτείς σοβαρά.

Κεντρική photo: Instagram: @makeupbymelissam

Read More

And More