Ξέρουμε πού θα βρεις τα αυτά τα hair clips που μόλις ανέβασε η Kaia Gerber!

Η Kaia Gerber εδώ και κάμποσο καιρό πειραματίζεται με τα μαλλιά της. Το καλοκαίρι τα έβαψε κατάξανθα αλλά δεν το επικοινώνησε ιδιαίτερα, ενώ αμέσως μετά την είδαμε με αυτά τα ροζ μαλλιά που της πήγαιναν πολύ, ενώ το credit για το αποτέλεσμα πήγαινε στον Guido Palau.

Από τότε μέχρι σήμερα η Kaia Gerber μας έχει δείξει πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να κάνει κανείς styling στα καρέ του μαλλιά αλλά το πιο πρόσφατο post της ήταν και αυτό που μας ενέπνευσε περισσότερο!

https://www.instagram.com/p/CFfaHCmDQcO/

Η Kaia ανέβασε αυτή την φωτογραφία όπου φοράει μια λευκή ρόμπα και στα μαλλιά της έχει αυτά τα mint hair clips που είναι υπέροχα! Και μπορεί αυτά τα clips να είναι εργαλείο styling και να τα χρησιμοποιούν οι hair expert για να δώσουν σχήμα στα μαλλιά, εκείνη, όμως, μας έπεισε να βγούμε ακόμη και έξω με αυτά!

Κι επειδή ξέρουμε πως αυτά τα clips σου αρέσουν πολύ και θα ήθελες να ξέρεις πού μπορείς να τα βρεις, σημείωσε: πρόκειται για τα Harry Josh’s Pro Makeup & Wave Setting Clips τα οποία τα βρήκαμε online εδώ. Το σετ περιέχει έξι hair clips και κοστίζει 18 δολάρια.

Θέλεις κι άλλες ιδέες για αξεσουάρ στα μαλλιά σου; Δες εδώ το πιο hot hair accessory που πρέπει να φοράς ΤΩΡΑ! Το κάνουν οι μεγαλύτερες influencer!

 

 

Read More

And More