Site icon TLIFE

Η Chrissy Teigen έκοψε τα μαλλιά της για τα Grammy!

Υπάρχει αυτός ο κανόνας: αν σκέφτεσαι να κάνεις μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά σου, κράτησε αυτή την αλλαγή και καν’την με αφορμή ένα μεγάλο red carpet event. Αυτός ο κανόνας, βεβαίως, ισχύει αν είσαι διάσημη όπως η Chrissy Teigen. Σε κάθε άλλη περίπτωση (και θα δανειστώ το εξής διάσημο μότο): just do it!

Επανέρχομαι στην Chrissy Teigen: η ίδια πριν περπατήσει στο κόκκινο χαλί ανέβασε ένα βίντεο στο instagram της στο οποίο τρώει burger και πίνει αναψυκτικό πριν τα Grammy. Εκεί, η Jen Atkin χτενίζει τα μαλλιά της τα οποία είναι εμφανώς πιο κοντά σε σχέση με το μήκος στο οποίο μας έχει συνηθίσει.

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, η Jen Atkin ανέβασε ένα story στο οποίο μας ρωτούσε αν μας αρέσουν τα καρέ και έπειτα έδειχνε ένα ψαλίδι έτοιμο να κόψει κάποιας τα καστανά μαλλιά. Αυτή η κάποια αποδείχτηκε πως ήταν η Chrissy Teigen και ιδού το ολοκαίνουργιο κούρεμά της, όπως το είδαμε πρώτη φορά στα Emmy Awards!

Τέλειο haircut που σε κάνει να θες να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο και εξίσου τέλειο μακιγιάζ που ευτυχώς για εμάς, υπάρχουν τα social και η Mary Philips κι έτσι ξέρουμε ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν για να εξασφαλίσουν αυτό το τόσο λαμπερό αποτέλεσμα!

 

© 2024 tlife.gr