Η Clinique έβγαλε ολόκληρη σειρά μακιγιάζ για το γυμναστήριο!

Πριν αρκετά χρόνια τα γυμναστήρια ήταν άδεια. Και γέμιζαν από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο για να αδειάσουν ξανά όταν θα φεύγαμε για διακοπές. Πλέον, στην παραλία βλέπεις υπέροχα γυμνασμένα σώματα, ή τουλάχιστον, πολλά περισσότερα είναι έτσι σε σχέση με παλιότερα, και δεν θα έχεις πρόβλημα να πας και γυμναστήριο όταν βρέχει. Γιατί strong is the new skinny και γιατί η γυμναστική είναι πλέον τρόπος ζωής.

Η Clinique, λοιπόν, δημιούργησε μια ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ με προϊόντα για το γυμναστήριο. Ο λόγος για την συλλογή CliniqueFit που αποτελείται από επτά προϊόντα και ένα αδιάβροχο νεσεσέρ που σου χαρίζουν αυτό το τέλειο post-gym αναψοκοκκίνισμα, μάσκαρα που δεν τρέχει και προϊόντα που σε δροσίζουν όταν ιδρώνεις. Μάλιστα, η σειρά CliniqueFit μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη κι αν δεν έχεις ετήσια συνδρομή στο γυμναστήριο. Αρκεί να είσαι συνεχώς on the go και δεν χρειάζεσαι άλλο λόγο να τη βάλεις στο νεσεσέρ σου!

Από τα αγαπημένα προϊόντα της σειράς, το Lip+ Cheek Flush, ένα προϊόν για τα μάγουλα και τα χείλη που σου δίνει αυτό το φυσικό και τέλειο αναψοκοκκίνισμα, σαν να τελείωσες μόλις ένα session pilates!


Read More

And More